Soptica pus de Doina cu botul pe labe: Ada Macovei este PA de la ISJ!

Lipsa de intelegere intre cei doi lideri ai alintei de la putere, a fost transata ieri la Bucuresti! Liderul PSD Botosani Doina Federovici si Costel Soptica-presedintele PNL au avut o intalnire cu presedintii nationali ai celor doua partide. Motivul a fost stabilirea directorilor a doua institutii cheie in Botosani: Directia Sanitar Veterinara si Inspectoratul Scolar Judetean.

Dupa discutiile cu Ciolacu si Ciuca s-a stabilit ca DSVSA-ul va avea director PSD in persoana lui Teodor Harabagiu si ISJ va avea director PNL, oricine in afara de Alexandrina Macovei, actualul sef.

In concluzie: Mihai Turcanu, actualul director la DSVSA va fi transferat la Bucuresti pe un post de conducere, iar Ada Macovei, va reveni la catedra. Favorit pentru postul de sef al ISJ Botosani este fostul candidat de primar al PNL la Bucecea, Bogdan Suruciuc.

Ada Macovei nu a dorit sa confirme sau sa infirme informatia:

Sunt la Saveni cu o delegatie, nu stiu nimic ce s-a vorbit la conducerea PNL si PSD. Daca va fi ceva ce trebuie sa stiu, voi afla„.

Informatia a fost confirmata de prim-vicepresedintele PNL, Verginel Gireada:

A fost o discutie la care au participat Costel Soptica, Doina Federovici, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca si s-au discutat despre aspecte de la DSVA si ISJ. Din cate am inteles, la ISJ exista posibilitatea sa fie o schimbare, dar va fi tot cineva din PNL„.

Ada Macovei se alatura astfel pe lista directorilor PNL care isi pierd seviciul atunci cand PNL se afla la guvernare si in Botosani este condus de Costel Soptica.

Stirea alimenteaza informatiile precum ca Doina Federovici si-a dorit cu orice pret ca ISJ Botosani sa nu fie condus de Ada Macovei. Ea si-a impus din nou punctul de vedere, motivat de faptul ca este unul din liderii politici nationali cu rezultate.

de |2022-05-04T21:39:13+03:004 mai 2022|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment