Prefectul „transparent” Sorin Cornila va avea parte astazi de o prima zi de munca dupa un concediu platit de stat sub pretextul unor cursuri. Evident, aceste cursuri au avut loc pe litoral si la fel de evident este ca nu s-ar fi tinut daca Cornila nu ar fi participat.

El va incepe din nou astazi sa inunde retelele de socializare cu agenda „prefectului” transparent, aburindu-ne in acest fel ca abia isi sterge sudoarea de la atata munca. In premiera, agenda transparenta a prefectului transparent a fost dezvaluita de un apropiat, sub protectia anonimatului.

Astfel, Sopticul de la Prefectura va avea astazi urmatorul program:

✅ Activități interne
Aici se pune ca a baut cafeaua cu angajatii cabinetului, a tras cateva tigari si a stabilit coordonatele unei noi zi de munca. A mers si la toaleta. 
✅ Ședință de lucru cu conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor
O ruda de a sa l-a rugat sa o ajute sa inmatriculeze o masina fara sa stea la rand. Drept urmare in urma acestei intalniri, prefectul transparent i-a facut rost rudei de bonul de ordine cu numarul 001, pentru astazi.
✅ Ședință de lucru cu Secretarul General al Instituției Prefectului
La acesta intalnire se va intalni cu secretarul Prefecturii, Mihaela Arosoaie care i-a adus mapa la semnat. Total intalnire, 1 minut. 
✅ Ședință de lucru cu șeful serviciului Juridic
Prefectul transparent a facut impreuna cu acesta un inventar al bunurilor proprii, verificad in special intabularile trenurilor personale. 
✅ Ședință de lucru cu inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean
Prefectul transparent Sorin Cornila a afalat de la aceasta intalnire care este cursul valutar in piata Botosani si cu cat mai merg cupoanele si tichetele de vacanta. 
✅ Ședință de lucru cu inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean
Sorin Cornila a fost informat despre ultima tentinta in cafteala, fiind invitat la antrenamente specifice cu jandarmii Bototosani. A refuzat spunand ca acest lucru l-a facut in concediul pe care tocmai l-a incheiat. 
✅ Ședință de lucru cu inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență
L-a chemat sa-i dea lectii, fiind proaspat scolit. Astazi l-a invatat cum sa salvezi o pisica dintr-un copac fara sa folosesti scara. 
✅ Ședință de lucru cu șeful Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani
Ramas fara tigari, nu a mai avut de ales. A aflat astfel ca politia de frontiera din Moldova tocmai a stricat jucaria si ca nici tigarile nu vor mai fi ce au fost. Totusi s-a ales cu un bax.
✅ Activități interne
La activitati interne se pune inca o cafea cu apa plata, ultimile barfe politice si cateva telefoane la mentorii Soptica si Sorescu.
✅ Ședință de lucru cu șeful serviciului Financiar Contabil
In cadrul acestei intalniri prefectul transparent a vrut sa afle daca nu cumva i s-a marit salariul si in special cand il va lua. „Pe litoral e scump”, a motivat el. 
La ora 13 agenda transparenta a prefectului transparent s-a inchis, ziua de munca fiind declarata incheiata.