Ziarul on line Incisiv de Prahova il acuza pe directorul adjunct al Penitenciarului Botosani Radu Boboc  de exploatarea detinutilor. Cel mai probabil la sesizarea unui incarcerat la Botosani, jurnalistii prahoveni sustin ca Radu Boboc isi spala hainele laolalta cu detinutii si ca ii foloseste pe acestia ca sa isi tina garderoba curata.

Intr-un limbaj deloc jurnalistic, ziarul Incisv de Prahova mai face o serie de acuze extrem de grave la adresa lui Radu Boboc, motiv pentru care Sindicatul Novo Legis de la Penitenciarul Botosani s-a autoseziat si va demara o ancheta proprie. Prsedintele Sindicatului Novo Legie, Razvan Chilarasu declara:

Având în vedere faptul că până la momentul actual nu deținem informații despre situația dată, vă mărturisim că și noi am fost surprinși de conținutul articolului respectiv. Însă, prin virtutea poziției pe care o are Sindicatul Novo Legis la nivelul Penitenciarului Botoșani, vom solicita mâine, 7 iunie, informații oficiale și verificări, respectiv măsuri în consecință, în cazul în care, din nefericire, se vor confirma aspectele relatate în presă.