Fara casa dar transparenti…

Dupa ce le-a luat aproape toate posturile de directori, PSD urmeaza sa le ia liberalilor si sediul. Dupa care, acestia vor ramane sa faca politica cel mai probabil pe un peron de autogara.

Dealtfel, sediul unde se mai aduna cateodata cine a mai ramas pe la liberali este in imediata vecinatate a unei autogari, chiar doua, deci peroane ar avea de unde alege.

Ar mai avea liberalii si fostul sediul PDL dar pentru a-l face functional asa cum ar merita un partid aflat la guvernare ar trebui investiti niste bani, din buzunarele proprii si nimeni nu se ingesuie sa faca asta. Degeaba este votat in BPJ ca PNL sa sa-si schimbe camaruta din strada Teatrului pe un sediu adevarat, mare, cu camere pentru toata lumea. Daca BPJ-ul nu a avut loc la stana la Popouti, nu se pune. Drept urmare, Primaria a anuntat ca vrea fostul sediu PDL de pe Maxim Gorky, pentru a-si extinde birourile.

Bun, ca sa reuseasca, primarul are nevoie de niste voturi si deja liderul Costel X Soptica a anuntat ca liberalii nu vor vota asa ceva niciodata. A anuntat de la sine putere, pentru ca este stiut faptul ca Soptica nu are trecere deloc pe la Organizatia Municipala PNL, stadaniile acestuia de a-l protapi pe Cornila (prefectul transparent) la sefie acolo fiind mai mult decat comice. Doar asa ar putea candida „transparentul” la Primarie, eveniment pe care si-l doreste nespus de tare in viata lui.

Consilierii PNL nu l-au ascultat niciodata pe Soptica si exista totusi vaga posibilitate ca unii sa voteze stramb. Poate pe asta se si bazeaza Andrei.

Ca e o bataie intre ei, „aliatii”, nu incape la indoiala. PSD are multe puncte avans, daca ar fi un meci de box. Altceva insa se impune a se constata.

De fapt, din punctil de vedere al PSD, liberalii din Botosani au ajuns niste fraieri pe care tocmai se pregatesc sa-i dea afara din casa. Ca sediul e a lui Locativa si de acolo s-a dus la un partid, ca e al Primariei si ca acolo sunt birouri, prea putin conteaza. Conteaza ca dreapta din Botosani a ajuns asa de jos cu Soptica, Gireada si Cornila incat nu mai merita din punctul de vedere al partenerilor de coalitie nici macar un acoperis deasupra capului. Cam acest respect si l-a capatat in timp Partidul National Liberal. Niste haituiti care n-au fost in stare sa-si faca in oras un colt al lor de unde sa nu-i dea afara nimeni. Nici sediul din strada Teatrului nu este al lor, tot in chirie stau. Liberalii chiriasi, partidul oamenilor de afaceri, al investitorilor si al intreprinzatorilor mici si mijlocii.

Pana la urma daca primarului nu-i trece hotararea poate face alceva si ma mir decum nu s-a gandit. Baga sediul PNL din Gorky in reparatii si il tine asa vreo 3 ani. Sa aiba timp liberalii sa invete mersul autobuzelor pederost.

Pana la urma asa se scrie istoria, fila cu fila, pas cu pas, eveniment cu eveniment. Si in lumina ultimelor evenimente, PNL a ajuns in Botosani un partid de looseri, fugariti si haituiti de un Cosmin Andrei care pun pariu, in spatele usilor rade de colegii de alianta de nu mai poate. Si noi la fel.

de |2022-07-21T20:19:43+03:0022 iulie 2022|Editorial, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment