Minunea de la Mihai Eminescu si prostul mod in care a fost inteleasa

Da. E o adevarata telenovela ce se intampla acum la Mihai Eminescu. Comuna Mihai Eminescu.

Un iaz a rasarit asa ca din neant, si toata suflara a aflat ca de fapt ca neantul era de fapt un hidrant de la Nova, o teava si un cuplaj ilegal. Se vorbeste despre furt de apa in cantitati imense, prejudicii de milioane, DNA, puscarie si alegeri pierdute. O tampenie pentru ca iata, s-a aflat adevarul si aici, il dezvaluim in premiera. Sursa, o crasma din sat.

Mitica Udmereu, de profesie martor, batran sfatos ai atotstiutor, dupa doua sute de V33 si doua beri si-a dezlegat limba:

Eu stiu ce a fost acolo. Virgil, ca-l stiu de mic, nu are nici o treaba. El chiar a facut un bine sa va explic indata cum. A facut bine ca a facut crucea aia luminata pe deal, cica 30 de metri are, pentru ca imediat minunea a venit la noi in UAT. Deodata pe tapsan a rasarit un iaz. Ce sa vezi minune, ca la cate iazuri avem in comuna numai de asta nu aveam nevoie. Are si nea Miluca si Cristi Roman si mai multi. Cred ca si Virgil are vreo trei dar nici el nu stie sigur.

Buuuuu. Si daca a rasarit iazul, a rasarit pe teren la Virgil si la familia lui, ca doar ei sunt ctitori de cruce. Dar Virgil, nu si nu. Tot o tinea pe a lui ca iazul trebuie sa ajunga oameni, ca miunea e pentru oameni, mai ales ca acum e seceta.Degeaba si-au cumparat vreo cativa din familie barci si visau sala de nunti cu lac. 

Bai si ce-a facut nebunul. A tras cu Primaria o teava si pompa apa din iaz in retea. A dat nu a luat, asta e diferenta. Pai Nova sa-i dea acum lui banii pe apa care a bagat-o in retea, nu el la Nova. Pe langa faptul ca noapte de noapte le aerisea si le desfunda tevile. Pai aerul ala care se varsa de la aerisire unde se ducea? Nu in comuna la noi? Ala sa-l inhalam noi pedegeaba? Minunea a fost pentru oameni si Virgil a inteles asta. Le-a dat apa. Mie mi-a dat minerala mai devreme, dar am vandut-o ca eu beau bere.”

Practic marturia martorului de profesie Mitica Udmereu poate suci ancheta Politiei a DNA-ului si cine mai ancheteaza.

Cel mai probabil acest punct de vedere va fi luat in serios de autoritatile care nici pana acum nu au reusit sa se dumireasca daca la Mihai Eminescu s-a luat sau s-a dat.

 

de |2022-07-21T20:59:39+03:0022 iulie 2022|Botosani Cenzurat, Important, Local, TOP NEWS|

Leave A Comment