O comunitate prosperă investind în educație și se desăvârșește prin maniera în care își crește copiii. Este crezul pentru care compania SC Hidroplasto SRL sprijină Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) în demersul de a recompensa munca elevilor și cadrelor didactice, din județul Botoșani, premianți ai competițiilor naționale și ai Centrului de Excelență.

Viitorul județului Botoșani depinde de noi, cei care putem influența direcția spre care se îndreaptă tinerii. Ideal este ca toți copiii să aibă acces la educație, să aibă șanse egale și să fie tratați echitabil. Stimularea performanței școlare este importantă pentru alimentarea ambiției tinerilor de a se autodepăși și pentru a-i motiva să devină cetățeni responsabili și implicați în procesele comunității, ca apoi să reverse învățătura în comunitate și să contribuie la îmbunătățirea sistemului”, arată Cătălin Silegeanu, directorul general al SC Hidroplasto SRL.

Premiile acordate de IȘJ Botoșani vizează rezultate obținute pe parcursul anului școlar 2021-2022. După finalizarea tuturor competițiilor, instituția va organiza un eveniment festiv dedicat perlelor din învățământul botoșănean, care va avea loc la sfârșitul lunii august. Estimările arată că sute de elevi vor fi recompensați pentru rezultatele avute în competiții județene, iar alți circa 100 vor fi premiați pentru urcarea pe podiumul olimpiadelor și concursurilor naționale. De asemenea, vor răsplătiți de IȘJ și elevii de 10 la examenele naționale.

În acest scop, managerul Hidroplasto a încheiat un contract de sponsorizare a IȘJ, la începutul acestei săptămâni.

Întreaga comunitate trebuie să le transmită acestor copii minunați că eforturile lor sunt admirate și susținute. Faptul că un număr semnificativ de elevi onorează județul Botoșani dovedește că avem motive reale de mândrie, în ciuda a numeroși factori care se împotrivesc performanței școlare”, a concluzionat Cătălin Silegeanu.

Despre SC Hidroplasto SRL

Compania a fost fondată în anul 2005 de către Cătălin Silegeanu, devenind un reper pe harta reciclării deșeurilor din PVC, cu o capacitate lunară de procesare de peste 2.500 de tone. În cei 17 ani de dezvoltare, Hidroplasto și-a construit brand-ul în jurul producției de măcinătură și regranulate, exportând cantități semnificative în Germania, Olanda, Belgia, Cehia, Polonia, Slovacia, Turcia și Statele Unite ale Americii, fiind recunoscută și în domeniul extrudării și injectării de mase plastice.

De asemenea, compania produce :

 


  • Distantieri pentru armatura , dop , con , teava cofraje
  • Benzi etansare din PVC si cordoane expandabile pentru beton
  • Profile de dilatatie pentru rosturi in pardoseli , pereti , tavane si acoperisuri
  • Aparate de reazem si dispozitive de dilatatie pentru poduri
  • Suporti si benzi de reazem glisante
  • Macinatura din PVC moale si dur , PVC micronizat si regranulat. Servicii de extrudare si Injectie. Achizitionam deseuri din PVC moale si dur.
  • Servicii de instalare prin echipe proprii a tuturor produselor noastre.

 

 

Hidroplasto deține în prezent o fabrică construită pe un teren de circa 20.000 de metri pătrați, în periferia municipiului Botoșani. În anul 2021, cifra de afaceri a fost de 2.232.648 euro, cu un profit net de aproximativ 397.000 de euro.