Primaria angajeaza vânători de excitați

De rasul curcilor, consilierii locali au votat astazi ca persoanele excitate, aflate sub influenta substanțelor afrodisiace, sa nu aiba acces in incinta locurilor de joaca pentru copii.

Consilierii nu au indicat insa si modalitatea prin care vor fi depistate persoanele excitate aflate in locurile de joaca. Exista evident mai multe variante, insa cea mai convenabila este achiziționare unui scanner care sa descopere penisurile in erecție aflate in pantalonii celor care isi supraveghează copiii cum se joaca. Asta e pentru barbati. Pentru mămicile, bunicuțele sau bonele excitate nu s-au gasit solutii asa ca o varianta ar fi doar angajarea unor asistente care sa le verifice corporal inainte de a-si da copiii in scranciob.

Decizia primariei vine dupa ce hoarde de excitați si excitate au năvălit la balansoare sau leagăne, deranjând prin atitudine si zgomote mormăite sau gemute pe copiii care zâmbind se trag pe tobogane.

Drept urmare, in urma hotărârii de CL de astazi, sunt interzise inainte de a merge cu copiii la joaca consumurile de vin rosu, ciocolata, coarne de caradasca, cântărită si viagra.

Politia Locala poate da amenzi pentru excitare in loc nepermis. La fel, personalul din Primarie cu atribuțiuni de control. Un penis in erecție in loc nepermis se poate sancționa cu amenzi drastice. Cum amenda nu poate fi data decat daca exista probe si dovezi irefutabile, politistii locali vor fi nevoiți sa le producă, fie prin poze fie cu ajutorul simțului tactil in prezenta a doi martori.

La fel, nu s-a stabilit cum se va proceda in cazul bunicuțelor care au zdrobit cu mojarul coarne de caradasca si in așteptarea efectului au plecat sa-si plimbe nepoții.

Cei care mananca ciocolata sau produse pe baza de ciocolata, inclusiv copiii, vor fi amendați pentru ca este cunoscut faptul ca ciocolata este un afrodisiac clasic.

Dat fiind ca acest articol din hotararea de CL figurează la punctul G, este limpede ca inițiatorul s-a gandit la toate conotațiile sexuale, valabile atat pentru persoane de sex masculin cat si pentru doamne si domnișoare.

In ultima instanta, pentru scăderea riscurilor de agresiuni sexuale in părculețele de joaca efectuate de barbati, se poate decide ca orice persoana de sex masculin sa consume la intrare un pahar cu apa sau ceai amestecate cu bromura. Sa piară cheful.

de |2022-07-28T13:37:52+03:0028 iulie 2022|Editorial, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment