Surprize majore la ecologizarea nationala! Ce au gasit prin gunoaie politicienii locali!

Politicianii si bugetarii iesit astazi sa ecologizeze judetul au avut parte de suprize enorme in momentul in care s-au apucat de treaba.

De pilda Cosmin Andrei a gasit in zona Garii unde s-a deplasat sa curate intre sinele de tren o borseta care continea 16 buletine de vot, toate votate Flutur. El le-a ars intr-un tomberon, transand pentru totdeauna rezultatele alegerilor locale din urma cu doi ani.

Prefectul transparent Scornila a venit de dimineata la serviciu cu aspiratorul de acasa. El era decis sa aspire tot in zona Lebada. Dupa ce i s-a atras atentia ca actiunea se va desfasura manual, prin aplecare si punere in saci, prefectul a gasit in zona Tudor Vladimirescu o agenda plina cu bilete de voie sa iasa afara, semnate de insusi Costel X Soptica.

Deputatul presedinte PNL nu a participat vizibil la ecologizat judetul insa surse apropiate acestuia sustin ca el a cautat si a strans gunoi pana a gasit o justificare pentru cei 120.000 de euro care i-a dat pe BMW-ul alb X7 pe care prospat l-a cumparat dar l-a si izbit la bara din fata. Aceasta nu a fost pusa in sacul de gunoi ci direct in buzunar. El continua sa mai caute, pentru ca nu-i ajung justificarile.

Familia Gireada a ecologizat in jurul iazului alimentat cu apa de baut din retea de la el din sat. El a desfacut barcile din ambalaje si si-a imaginat cum se vor plimba mirii pe helesteu sa faca poze in ziua nuntii. Pentru ca langa lacul potabil apare incet incet o sala de nunti super cocheta. Ambalajele l-a aruncat la gunoi.

Proaspetii liberali Roxana si Florin Turcanu au ecologizat conturile ALDE unde au mai gasit 200 de ron, bani buni pentru o sesiune de shopping la un supermarket local de unde pot lua mai la ieftineala pijamale curate, periuta si pasta de dinti. Sapun nu, ca-l poate scapa pe jos.

Doina a mai gasit pe Drumul Manastirilor cateva posturi de director, negociate cu PNL dar pierdute de Soptica. Problema e ca nu mai are pe cine pune, toti cei din PSD fiind multumiti cu ce au primit de la presedinta. In principiu se zvoneste ca va aduce membri noi pentru ca oricum nu-i lasa posturile lui Costel.

S-au mai gasit plicuri cu bani, subiecte pentru concursuri de functionari publici, acte de proprietate la terenuri si procese verbale de adjudecare de licitatii. Acestea au constituit subiectul unui joc care sugestiv se numea: „Cine spune ala este, duce acasa ce gaseste”.

de |2022-09-17T20:22:32+03:0017 septembrie 2022|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment