Desi a sustinut ca a reintrat in PNL pentru ca principiile acestui partid au determinat-o sa faca politica, Roxana Turcanu, fost vicepresedinte ALDE la nivel national, a uitat sa comunice cateva aspecte.

Ea nu si-a dat demisia din ALDE mai devreme de a fi data afara din partid. Surse ALDE sustin ca Roxana Turcanu nu si-a platit cotizatii de membru in valoare de peste 20.000 de lei.

Ea a fost radiata de drept din randul membrilor de partid pentru neplata cotizatiei„, declara surse din conducerea ALDE.

In plus, nici Roxana nici Florin Turcanu nu au fost primiti inca in PNL Botosani. Partidul nu a anuntat oficial acest lucru iar la Biroul Municipal, in nici o sedinta nu au fost luate in considerare declaratiile lui Florin si Roxana Turcanu.

Exista posibilitatea sa se fi inscris undeva pe la tara, insa tot ar fi trebuit sa auzim de asa ceva. Roxana si Florin Turcanu nu sunt chiar nimeni in Botosani, sunt cunoscuti si daca ar fi aparut in partid ar fi fost ceva valva„, spune un membru al Biroului Politic Judetean PNL.

In plus, nici un membru ALDE de la organizatia Botosani nu figureaza in acest moment inscris in PNL.