2022 – An bun pentru prefectul Costel Soptica!

2022 s-a dovedit a fi un an grozav pentru presedintele PNL Costel Soptica. A rezistat in continuare si pe functia de prefect si pe cea de deputat dar si pe cea de combinator sef al partidului de pe strada Teatrului.

Pupilul Cornila, numit in functia de prefect ca rezultat al unor mari trageri de sfori si de nopti nedormite pe scarile Ministerului de interne nu a dezamagit: si-a publicat cu regularitate programul, omitand insa sa specifice cand merge la toaleta si ce face acolo. Mai mult decat atat, intr-un exces de pupincurism a cadrelor militare, a  primit medalia „Barbatie si credinta”. Sorin Cornila este un barbat credincios, lucru consfintit chiar si in Monitorul Oficial. Desi medalia recompenseaza fapte de vitejie a militarilor precum si serviciu de excelente a functionarilor publici, Cornila a fost printre cei doi demnitari din zona Moldovei care a primit distinctia. Faptele-i preced reputatia. Costel Soptica doarme linistit. Dealtfel, Sorin Cornila, autonumit „prefectul transparent”, a primit distinctia chiar din cauza transparentei maxime de care a dat dovada. Exemplu de mare barbatie!

Desi la o prima vedere scopul lui Costel Soptica este sa distruga PNL din interior, nu este asa. El are grija cu sfintenie de partid. Tocmai de aceea a inghesuit toti membri intr-o chichineata situata in mijlocul unei autogari din Botosani si a cedat cu usurinta Primariei sediul din strada Maxim Gorky. El a evitat o cheltuiala in plus din partea partidului, dovedind cat de mult pretuieste cheltuirea banului cu cap.

Si tocmai pentru ca Soptica stie sa cheltuiasca banul cu cap el si-a tras si o masina de peste 100.000 de euro, cash, din salariul de parlamentar. Probabil si o haina de plana noua, liderul PNL fiind cunoscut ca un adept al modei „Fizz”, asa gen „pimp”. Sigur, el nu e nici un fel de „pimp” in adevaratul sens al cuvantului, dar cum politica este asemuita cu prostitutia, merge si asa.

Un 2022 excelent pentru PNL Botosani, partid care aproape nu mai figureaza in sondaje. Dar in schimb figureaza cu multe dosare penale in dreptul liderilor. Unii fac afaceri cu tigari, unii isi trag apa pe sestache iar altii nu mai prididiesc in afaceri cu primariile. Face parte din strategia de imagine numarul dosarelor penale. Oricum ele sunt lasate in sertar de politistit, servilismul acestora fata de politicenii si infractorii din Botosani fiind arhicunoscut. Cat despre sondaje, acestea sunt pentru prosti. Intotdeauna liderii PNL s-au priceput mai bine cum stau si ce trebuie de facut ca sa fie bine. Si intotdeauna a fost bine pentru ei.

Nimeni nu a mai reusit in PNL sa faca ce a facut Soptica: un partid armonios, fara adversari, la putere dar si in opozitie, unde visurile liderilor devin realitate fara mari batai de cap. La multi ani la fel „don Costel”, la cat mai multe combinatii si decizii bune in politica!

de |2023-01-18T09:49:12+02:0018 ianuarie 2023|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment