De neratat! Botosanenii au sansa sa se prinda in Hora Unirii cu „Transparentu`”

O veste a aparut ieri in Botosani si a pus lumea pe jar. Prefectul „transparent”, Sorin Soptila se implica personal in organizarea sarbatorilor prilejuite de „mica unire”, pe 24 ianuarie. Amanunte despre ce si cum se va intampla pe 24 ianuarie puteti citi aici :

https://www.monitorulbt.ro/local/2023/01/18/pregatiri-pentru-ziua-unirii-principatelor-romane-a-fost-stabilit-orarul-manifestarilor/

Aici puteti citi alte amanunte, nespuse, despre cum prefectul judetului va celebra, horindu-se pe bulevard, in fata sediului Politiei.

Surpriza vine de la Asociatia Nevazatorilor din Botosani care da un premiu pentru oricine reuseste sa danseze hora unirii cu prefectul tranparent. Presedintele asociatiei, Negura Iris declara:

Noi nevazatori am mai vazut. Adica n-am vazut, am simtit. Dar transparenti niciodata. Nu imi pot imagina cum e sa fii transparent. Pentru noi, oameni invizibili sunt la tot pasul dar transparenti intalnesti cu greu. De aceea vom da un premiu de 50 de lei oricui dintre membri nostri care vor reusi sa-l atinga pe prefectul transparent si sa scrie dupa asta un eseu de 1000 de cuvinte in care sa descrie senzatia”.

Pentru celebrarea zilei de 24 ianuarie, prefectul Sorin a luat-o din timp. El este si laureat cu medalia „barbatie si credinta” O sedinta tehnica, (s-a discutat tehnica pasului de hora) a avut loc ieri unde toti sefii institutiilor de forta din Botosani au fost prezenti. Ei au facut si o deplasare in teren pentru a stabili coordonatele si pentru a recunoste zona si a stabili ultimele detalii. Dezamagirea a fost mare pentru prefectul transparent deoarece atat seful politiei cat si cel al jandarmeriei i-au raportat ca nu l-au identificat pe „Mos Ion Roata”, asa ca prezenta acestuia la manifestarile de pe 24 ianuarie este pusa sub semnul intrebarii.

Oficialitatile doritoare de dans care vor fi prezente pe 24 ianuarie in fata Politiei vor asculta muzica de cor, muzica religioasa (sfintire) si discursul premierului Ciuca. Surse din cancelara prefectului transparent au declarat cu transparenta:

Momentul 0 al manifestarii va fi cu siguranta lecturarea discursului premierului Nicolae Ciuca. Deja prefectul ia lectii de dictie. Discursul va fi o surpriza pentru toti. Sunt maxim 100 de cuvinte, dar sunt combinate in asa mod incat depaseste sfera discursului, intra in liric„.

Deci pe 24 ianuarie la ora 12 in fata sediului Politiei, toata lumea asteapta Hora Transparenului. 

 

 

acest text este un pamflet. cine nu intelege sau nu stie ce insemna pamflet, nu are simtul umorului. 
de |2023-01-19T11:08:52+02:0019 ianuarie 2023|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment