Omagiu pentru Eminescu. Acesta este titlul actului artistic pus astazi in scena de copiii care studiaza la sectia de teatru a Scolii Populare de Arte. Spectacolul a avut loc la Cinematograful Unirea, intr-o sala plina si a incantat asistenta.

Parinti, bunici, rude si prieteni, cu totii au asistat la o punere in scena pe versuri a vietii si a trairilor  marelui poet national. Actrita si profesoara Silvia Raileanu a conceput si regizat spectacolul unde copiii s-au simtit in elementul lor, jucand cu placere si de placere intr-o nota cu totul si cu totul originala.

Reactiile pe retelele de socializare nu au intarziat sa apara, parintii si cei care au vizionat spectacolul fiind pur si simplu incantati:

Un “ Omagiu pentru Eminescu “ de excepție …
Micii actori ai Școlii Populare de Arte cu Dna Raileanu Silvia s -au ridicat prea sus și au strălucit astăzi la premieră . Le țin pumnii strâns și le urez mult succes pe mai departe – sunteți minunați !!!

Trupa de teatru a Scolii Populare de Arte va juca vineri spectacolul „Omagiu pentru Eminescu” la Chisinau, unde vor fi intampinati ca niste adevarate vedete iar la spectacol si-au anuntat prezenta multe oficialitati locale si de stat.

La Botosani, la spectacolul din acesta seara nu a fost prezent nici un reprezentant al CJ sau Prefecturii.