Omagiu lui Eminescu: spectacol de gala oferit in seara aceasta de micii actori de la Scoala Populara de Arte! (video cu un moment de senzatie)

Omagiu pentru Eminescu. Acesta este titlul actului artistic pus astazi in scena de copiii care studiaza la sectia de teatru a Scolii Populare de Arte. Spectacolul a avut loc la Cinematograful Unirea, intr-o sala plina si a incantat asistenta.

Parinti, bunici, rude si prieteni, cu totii au asistat la o punere in scena pe versuri a vietii si a trairilor  marelui poet national. Actrita si profesoara Silvia Raileanu a conceput si regizat spectacolul unde copiii s-au simtit in elementul lor, jucand cu placere si de placere intr-o nota cu totul si cu totul originala.

Reactiile pe retelele de socializare nu au intarziat sa apara, parintii si cei care au vizionat spectacolul fiind pur si simplu incantati:

Un “ Omagiu pentru Eminescu “ de excepție …
Micii actori ai Școlii Populare de Arte cu Dna Raileanu Silvia s -au ridicat prea sus și au strălucit astăzi la premieră . Le țin pumnii strâns și le urez mult succes pe mai departe – sunteți minunați !!!

Trupa de teatru a Scolii Populare de Arte va juca vineri spectacolul „Omagiu pentru Eminescu” la Chisinau, unde vor fi intampinati ca niste adevarate vedete iar la spectacol si-au anuntat prezenta multe oficialitati locale si de stat.

La Botosani, la spectacolul din acesta seara nu a fost prezent nici un reprezentant al CJ sau Prefecturii.

 

de |2023-02-14T21:15:32+02:0014 februarie 2023|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment