Percheziții la domiciliul directorului adjunct al APIA Botoșani după atacul cu câini asupra unui copil de 10 ani!

Astăzi, mascații au făcut o descindere la locuința lui Gabriel Tincu, directorul adjunct al APIA Botoșani și proprietarul câinilor care au atacat un copil de 10 ani.

Duminică, bărbatul de 45 de ani a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul neglijenței în prevenirea atacului canin asupra unei persoane.

Victima, copilul, este in stare grava la spital la Iasi fiind intubat si ventilat mecanic. Starea sa este stabila, medicii avand totusi pronosticuri optimiste.

Luni după-amiază, oamenii legii au percheziționat locuința lui Gabriel Tincu. Acesta a fost prezentat la fața locului însoțit de o avocată. Imaginile de pe o cameră de supraveghere au fost ridicate de la fața locului de către autorități.

Au fost efectuate percheziții și la padocul municipalității, deoarece unul dintre cei trei câini a fost înregistrat ca fiind introdus acolo în luna mai 2022. De atunci, nu au existat mențiuni de scoatere a acestuia din padoc sau predare proprietarului, motiv pentru care cercetările s-au extins și la infracțiunea de neglijență în serviciu, pentru a stabili împrejurările în care câinele a revenit la proprietar.

de |2023-02-20T19:08:10+02:0020 februarie 2023|TOP NEWS|

Leave A Comment