Spuma liberalilor din Botosani au sarbatorit Lasata Secului cu un mare chef la Vorona!

Pentru ca se plictiseau si nu era nimic de hazliu de facut duminica, liberalii mai cu staif in frunte cu prefectii Soptila si Scornila au decis ca trebuie sa sarbatoreasca ceva prin dans si voie buna.

Si ce era mai potrivit de sarbatorit decat intrarea in post, faptul ca nu vor mai manca lapte, carne, branza, oua. Drept urmare, cu jeepurile pana la Vorona, unde ii astepta un asamblu de muzica populara si o masa copioasa.

Dupa ce au dansat, mancat si chefuit impreuna cu colegii de partid care au avut bilet sa-i insoteasca, cei doi s-au tras putin si pe facebook ca de deghizeze totul intr-o actiune de partid, captatoare de capital electoral.

Participantii spun ca punctul culminant al distractiei a fost atunci cand hitul „Pinguinul” a fost cantat de doua ori unul dupa altul. Lantul format, cu presedintele in frunte a strabatut toata Vorona, numarul de persoane care s-au lasat cuprinse de vraja muzicii si a dansului fiind imens. Toti acestia i-au promis presedintelui Soptica ca il vor vota si ca se vor inscrie in PNL numai si numai din cauza marelui fel in care tine ritmul.

De bucurie unul dintre particpanti a avut o revelatie si l-a zarit cateva clipe pe prefectul Sorin Cornila, desi acesta isi luase transparenta cu el:

Domnule, jur ca l-am vazut. Ori ca m-am zdruncinat prea tare la Pinguinul ori ca cele doua sticle de votca ce le aveam cu mine in mine si-au facut efectul. Sau a mancat el prea mult si s-a facut vizibil.  Dar l-am vazut. Era asa cu pieptul in fata gata sa sara in apararea noastra. Am inteles ca e si viteaz„.

O femeie liberala care a participat la Petrecera de Lasata Secului PNL 2023 a conchis la finalul petrecerii:

A fost frumos, dar don Costel trebuie sa mai slabeasca putin. Am inteles ca bat clopote de nunta anul acesta, asa ca ar fi frumos sa tina tot postul. Asa de tanar e….pacat ca mananca asa de mult

Este limpede ca petrecerea de duminica a fost grozava pentru ca astazi, presedintele PNL se plangea pe facebook ca a inceput saptamana in forta, dar e nasol ca e abia luni. Si are de munca, iar la petrecere totusi, nici macar Miss Lasata Secului PNL 2023 nu s-a ales. Desi conditiile e jurizare erau indeplinite.

 

 

acest text este un pamfelt. cine nu-l intelege nu are simtul umorului. 
de |2023-02-27T19:41:22+02:0027 februarie 2023|Botosani Cenzurat, Important, TOP NEWS|

Leave A Comment