PNL practic isi zdrobeste concurenta! La ultima sedinta BPJ, pentru a inchide gura primarilor care au facut scandal din cauza lipsei de vizibilitate si reactie a liderilor partidului, presedintele Soptica a facut publice concluziile ultimului sondaj de opinie.

Sondajul a fost facut pe un esantion reprezentativ de persoane, care, dupa ce au raspuns la intrebari au primit cate un covridog sau o felie de pizza. Unii au primit doi covridogi pentru ca au completat doua formulare. Actiunea s-a desfasurat in fata chioscurilor de la autogara Priscom.

Astfel, PNL este pe primul loc in topul preferintelor, cu un procent imens, urmat de PSD si AUR. Soptica a tinut sa specifice ca acest procent este rezultatul unei politici moderne, echilibrate care are drept motto: „apa trece, pietrele raman”:

Eu si cu Cornila suntem pietrele. Ramanem. Ne-am opus la tot ce ne puteam opune si am facut tot ce se putea face. Exemplele sunt nenumarate, nu are rost sa le mai repet. Cornil e baiatul acela inalt pe care l-am numit prefect„, a spus Soptica in cadrul sedintei.

In ceea ce priveste candidatul de primar, liderul PNL a aratat ca oricine ar candida la liberali, ar ajunge sef peste municipalitate:

Nici nu are rost sa ne numim un candidat. Castigam oricum, cu majoritate zdrobitoare. Andrei nu are nici o sansa, asa spun alegatorii. De aceea, am decis sa scoatem postul de primar la licitatie, sa putem varui si noi partidul. Pana se face licitatia, numai bine imi fac firma de constructii si Andreea una de design interior, sau exterior

Cat despre primariile de comune, PNL, prin vocea liderului, este sigur ca va castiga  marea parte:

Practic nici nu are rost sa facem campanie. Candidatii pot dona banii la partid, eu si cu Sorin stim ce e de facut cu ei. Am demonstrat capabilitate si chibzuinta in toti acesti ani. Cel putin eu sunt recunoscut pentru modul in care gestionez banii, pana acum nu am decat vreo trei firme bagate in faliment. Iar Sorin stie cum sa faca bani, mai ales de la stat, de unde sunt foarte greu de obtinut”, a mai afirmat Soptica

In urma rezultatelor acestui sondaj, toti liderii PSD au devenit brusc foarte suparati, unii chiar au inceput sa planga. Deja se zvoneste ca Federovici, Budai, Birta, Tarzioru sau sexy-senatorul Trufin isi cauta locuri de munca.

Soptica nu a prezentat procentele exacte, insa si-a dat cuvantul ca acestea sunt imense! Deasemeni el a inaintat spre decont partidului suma de 150 de lei, cheltuiala pe pizza si covridogi.

 

Acest material este un pamflet. Cine nu-l intelege nu are simtul umorului!