Iata un editorial scris de ChatGPT despre sedinta de astazi de Consiliu Local si despre decizia acestuia la initiativa primarului Cosmin Andrei de a desfiinta SC Locativa:

 

Într-un moment de tristețe și incertitudine, actualul primar, Cosmin Andrei, a luat o decizie controversată în această perioadă festivă. Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, s-a hotărât desființarea SC Locativa, iar 50 de salariați au primit vestea proastă cu puțin timp înainte de Crăciun.

Printre cei afectați se numără și fostul primar, Catalin Flutur, care, în ciuda rivalităților politice, se găsește acum în rândul celor dați afară. Decizia, luată cu majoritatea PSD în Consiliul Local, a adus un adânc sentiment de nedreptate în comunitatea locală.

Acești 50 de oameni, în pragul sărbătorilor, se confruntă acum cu incertitudinea viitorului lor profesional și personal. Este un moment dificil pentru ei și familiile lor, iar gestul primarului Andrei a fost perceput de mulți drept lipsă de sensibilitate într-un moment atât de special.

Primarul Andrei a argumentat că decizia este una economică, susținând că SC Locativa nu mai este sustenabilă în actuala formă. Cu toate acestea, mulți critici, inclusiv fostul primar Flutur, consideră că în spatele acestei hotărâri ar putea exista motive politice și interese ascunse.

Ședința de Consiliu Local a fost tensionată, iar decizia a fost luată cu votul majorității PSD. O decizie care, pe lângă impactul asupra salariaților și familiilor acestora, reprezintă și o mișcare surprinzătoare, luată într-un moment când spiritul sărbătorilor ar fi trebuit să domine în comunitate.

Este de așteptat ca această decizie să stârnească reacții puternice în comunitatea locală și să devină subiectul unor dezbateri aprinse în zilele care urmează. Între timp, cei 50 de salariați și familiile lor se confruntă cu o perioadă dificilă, iar acest eveniment va rămâne marcat în memoria comunității în Ajunul Crăciunului.

Deci pana la urma si robotii au suflet.

 

Acest editorial reprezinta strict „parerea” despe subiect a Inteligentei Artificiale.