Una din oferte, si in timp le vom prezenta pe toate se refera la Egipt.
Egiptul a devenit una din destinatiile preferate de vacanta ale botosanenilor. Mare, soare, istorie, excursii, piramide, Sfinx etc, deci ai ce face. Preturile, mai mult decat accesibile la Apetrans Tour pentru aceasta destinatie, incep acum de la 380 de euro de persoana. Decat la mare in Romania, mai bine la mare in Egipt la banii astia. In plus, oboseala calatoriei este elimitata din start deoarece zborurile catre Egipt sunt din Suceava iar pana la aeroport, Apetrans te duce gratis. Si te aduce tot gratis de la Salcea atunci cand vacanta s-a sfarsit.
Noutatea pe care o aduc cei de la Apetrans Tour, este ca pentru a-ti rezerva o excursie in Egipt, nu ai nevoie decat de un avans de 5%. Adica daca optezi pentru cea mai ieftina varianta, cea de 380 de euro, nu ai de facut decat sa pui 20 de euro in buzunar, sa mergi in zona garii in incinta Autogarii Apetrans si sa iti rezervi loc.
Pachetele pentru Egipt sunt maoritate All Inclusive, deci daca esti chitit pe odihna poti merge fara nici un ban in buzunar, stai, mananci ce-ti pofteste inima, dormi, bei cat vrei, faci plaja si inoti. Dar daca esti pus pe vizitat, ai de unde alege din zeci de excursii optionale. E bine sa ai de unde alege si tocmai de aceea Apetrans Tour a pregatit aceasta oferta speciala pentru Egipt. Mai vezi si altceva, pe bani putini. Chiar ca e o afacere ce nu trebuie ratata in concediul pe care-l vei avea anul acesta.
Daca preturile nu te conving, avansul de doar 5%, transferul la aeroport gratuit, atunci poate esti convins accesand linkul acesta  http://amfostacolo.ro/impresii-sejur.php?din=egipt&tid=2. 
Deci. Cuvintele cheie pentru o vacanta care nu va face buzunarul sa-ti planga sunt: Apetrans Tour, Egipt, 5%, transfer gratuit, distractie!