După ce și-a lipit afișe cu fața lui pe panourile din fața Primăriei Botoșani, candidatul AUR la funcția de primar a surprins audiența cu un dans la bară demn de „Românii au talent”.

Nu au lipsit mișcările provocatoare și nici icnetele, practic, acesta dansând până aproape de epuizare. Ciudat și neîntâlnit, candidatul AUR a folosit două bare, cele care ancorau panoul electoral în pământ.

Am dansat pentru a-mi exprima bucuria că mă văd din nou pe garduri, cu fața lipită, fața mea fiind pe afișele electorale pentru că eu candidez. Așa știu să mă bucur eu și este o deprindere dobandită încă din tinerețe. Botoșănenii au avut ocazia să vadă acum ce nu a mai văzut nimeni în lumea asta, nici chiar în Japonia. Am dansat în premieră mondială la două bare și un panou. Dacă voi fi primar, promit că voi scoate orașul din anonimat și-l voi face cunoscut în lume prin premierele pe care le pregătesc„, a declarat vizibil emoționat candidatul AUR la Primăria Botoșani.

Audiența a fost numeroasă, la show participând chiar și doi tineri neafiliați politic. Aceștia s-au declarat convinși și lămuriți de puterile și grația candidatului AUR, declarând:

Așa ceva ne deschide mințile. Decât un curvar sau unul care nu se pricepe la nimic, preferăm oricând un dansator. Păcat că era îmbrăcat, pentru că are corp frumos, dar poate mai pe finalul campaniei, când se mai încălzește afară, ne arată totul să-i putem studia trucurile. Păcat că e cam scund

 

Acest material este un pamflet. Cine nu-l înțelege, nu are simțul umorului.