Botoșănenii impun trendul peste tot unde merg!

Mirel Manea este un pedant, foarte atent la modul în care se îmbracă și vorbește, și mai ales foarte perfectionist atunci când cântă. Perfecțiunea a atins-o și pe o plajă din Dubai, unde se relaxează probabil după un concert, unde s-a îmbrăcat în sacou alb și budigai. Fericit, Manea a postat poza pe propria sa pagină de Facebook, iar dușmanii au fost plini de ciudă.

Devenit un influencer de modă și stil, Manea s-a remarcat în ultimii ani prin tot soiul de acțiuni spectaculoase.

El a reușit să ajungă și la Papa de la Roma, care de bucurie că a putut auzi acordurile fine ale trompetei pe melodia internațională „Melc, melc, codobelc”, i-a pus mâna pe creștet și l-a binecuvântat. În particular, Papa l-a rugat să îi găsească un loc în față la un concert cu Barabancea. Corect, Mirel i-a cerut 10 euro pe bilet. De altfel, Papa de la Roma este un binecunoscut client la Casa Lux, acolo unde Mirel Manea își exersează trilurile cu buzele pe mustiucul trompetei și mâinile în buzunarele unor nuntași.

Directorul Filarmonicii Botoșani s-a mai remarcat și prin faptul că a golit capitala Italiei de locuitori ca să poată cânta în liniște și că a fost primul om din lume care i-a dat șansa lui Richard Clayderman să facă playback pentru 50.000 de euro.

Trendurile odată impuse, țintele fiind înalte, așteptăm cohorte de urmăritori. Cel mai probabil, următorul la plajă în sacou și budigai va fi președintele Klaus Werner, însă după ce va deveni secretar general NATO.

 

acest text este un pamflet. cine nu il intelege, nu are simtul umorului.