Conferința de presă de ieri a suveraniștilor de la AUR Botoșani nu a rămas fără reacții. Una dintre ele a venit de la Mariana Moculescu, cunoscută și ca Moculeasca, care a negat orice legătură cu candidatul AUR la Primăria Botoșani. Vizibil indignată, fosta soție a marelui compozitor a declarat că asocierea cu un partid extremist și cu un candidat la conducerea unei primării de provincie nu-i face cinste:

Nu știu cine este acest personaj care se laudă în conferințe de presă obscure și total plictisitoare că m-a avut pe mine. Păi eu ca el pot lua trei la legătura ca loboda din piață, dar eu mă încurc cu așa ceva? Exclus. Vrea să-și facă imagine și campanie pe numele meu și de aceea mă folosește. Tot din orașul acela de la țară a vrut să folosească numele meu și domnul Carai, însă l-am oprit la timp. Măcar el era un finut.

Știu de zvonurile cu papa lapte acela, că așa pot să-i spun, dată fiind diferența de vârstă. Vă spun exact cum a fost. El avea o firmă de impresariat artistic și a vrut să-mi propună un contract de muncă în Japonia. Nu m-a convins și l-am refuzat categoric că eu nu mă duc în Tokyo via Botoșani. Eu, dacă merg, merg direct. În plus, e și un sărac că mi-a dat un suc ieftin pe o terasă și aproape că l-am plătit eu. Ca să nu mai spun că tot eu am plătit și paparazzi să ne facă poze, crezând că îmi mai crește cota. Dar nu, de atunci mă caută numai reciclați.

Dacă despre aventurile din tinerețe ale candidatului AUR nu știa multă lume, acum știe tot orașul, acesta având grijă să se autodenunțe într-o conferință de presă. În încercarea de victimizare, acesta a declarat că păcatele tinereții nu se pun, mai ales că au fost făcute la vârsta de 17-18 ani și că toată lumea a făcut la fel. Practic, orice persoană din Botoșani a fumat în veceu la liceu, a „executat” o vedetă și a fost în Japonia, dezvăluindu-le nipponilor coregrafii la bara.

Cel mai gelos din toată povestea aceasta s-a dovedit a fi Carai, liderul neîncoronat al rromilor locali și candidat în trecut la Primăria Botoșani:

Am fost și eu în postura asta. Eu m-am enervat că nu am fost pozat! Măcar aveam ce arăta. O să mă duc la AUR să cer despăgubiri pentru că s-a folosit numele vedetei mele preferate într-o conferință de presă unde i s-au pus în carca fapte pe care nu le-a făcut și nici nu putea să le facă. În acea perioadă îi lipseau niște dinți și avea buzele umflate pentru că am avut o discuție în contradictoriu. Deci nu avea cum pentru ca vorbea si sorbea sasait

Numele contracandidatului care l-a amenințat pe viitorul primar al orașului de AUR rămâne necunoscut, la fel cum rămân și numele tuturor candidaților la „ceva” de la suveraniști. Santajul este însă evident, însă doar la adresa Marianei Moculescu, care ar avea ceva de pierdut în urma acestei tărășenii

 

                                     
                               Acest text este un pamflet, cel care nu intelege acest lucru nu are simtul umorului. In plus, asemanerile cu realitatea fac parte din cotidian.