Este limpede! O cercetare făcută de o universitate de inginerie prestigioasă din Germania a tras concluzia că AUR a dat lovitura cu candidatul Richi! Acesta a căpătat deodată titlurile de guru și sensei după ce s-a angajat să “elibereze perimetrele școlilor de tentații periculoase”.
Iată concluziile universității, care au ajuns în posesia botosaninecenzurat în cursul nopții:

 “Este clar că guru Richi este un eliberator. În timp, în trecut, el a eliberat foarte multe lucruri, nu doar de tentații periculoase. În primul rând, l-a eliberat pe Moculeasca de orice inhibiție, aspirând la statutul de sensei încă din tinerețe. Le avertizăm pe perimetrele școlilor că nu va fi ușor, însă vor scăpa în sfârșit de tentații după atâta vreme de asuprire. Iar “tentatiile periculoase” nu vor mai defila ca la ele acasă în perimetrele școlare. Vor fi nevoite să-și ia talpasita. Guru Richi are soluții speciale, un fel de insecticid sau, mai bine zis, erbicid total pentru tentațiile periculoase. Vor avea scăpare, însă tentațiile nepericuloase vor putea să se expună fericite de acum înainte. Mai e un singur pas, guru Richi să câștige alegerile și, din câte știm, tentațiile periculoase vor fugi singure”.

Cercetătorii mai susțin că deja sensei a trimis primele avertismente tentațiilor periculoase, amenințându-le că le va scrie pe peretele sau de fb o epistolă să vadă ele 🙂

Cel mai probabil, după ce va stârpi tentațiile periculoase din perimetrele școlare, guru Richi își va concentra atenția pe alte obiective, evident tot pentru a elimina una-alta: noxe, particule, praf, polen.

 

Acest material este un pamflet. Cine nu-l înțelege, nu are simțul umorului.”