Filiala locala PNL Botosani a intat in noaptea mintii.  Certurile sunt la ordinea zilei, iar radul nemultumitilor de actuala conducere a partidului se ingroasa vizibi. Ultimul scandal are iz de melodrama si e refera la cheile de la sediul partidului. Un rand de chei se afla in posesia Magdei Roman, consilier judetean si om de incredere pentru senatorul Costel Soptica.

Se pare ca aceasta a decazut din drepturi si nu mai este favorita senatorului. Drept urmare cei de la partid au solicitat acesteia sa predea cheile pe care nu le-au obtinut decat cu scandal. Statutul de favorita a presedintelui si l-a dobandit Magda Roman in urma cu 3 ani cand deodata a aparut pe listele partidului si a fost promovata consilier judetean. Ea era nelipsita de langa presedinte la actiunile partidului si era considerata omul de incredere al acestuia. Relatia apropiata dintre Soptica si Magda Roman a starnit invidie si samanta de scandal in partid fapt care se pare a dus la destramarea ei.

In prezent Magda Roman se pare ca are planuri de maritis, favoritul la a obtine mana tinerei liberale fiind Cosmin Drob, viceprimarul comunei Paltinis.

Si senatorul Costel Soptica pare ca s-a reorientat in ceea ce proveste oamenii de incredere. De o bucata de vreme alta tanara liberala pare ca a captat atentia presedintelui. Este vorba despre Andreea, o tanara din satul Iacobeni comuna Dangeni. Acesta deja a postat poze facute in sediul senatului Romaniei si este activa la partid de o bucata de vreme. Pe profilul ei de facebook Andreea sustine ca lucreaza la Lucrează la Centrul Județean De Voluntariat Botoșani.

Andreea este fotogenica si ii place tare mult sa se traga in poze. Surse din cadrul partidului spun ca tanara liberala din Iacobeni este cu un pas in biroul lui Costel Soptica urmand sa fie numita consilier parlamentar la cabineul acestuia. Pozele pe care aceasta le-a facut in senat, spun cat de mult isi doreste o cariera in politica, in liga mare, a alesilor cu imunitate. Liderul PNL Botosani nu a dorit nici sa confirme nici sa infirme informatia. El a precizat ca aceasta este doar o informatie de can-can si ca la cabinetul lui parlamentar nu a fost facuta deocamdata nici o schimbare. Cel mai probabil, asa cum sunt cutumele in PNL Andreea va intra in posesia cheilor de la partid.