Jale si tristete in cadrul organizatiei PSD Botosani. Nici presedinta Doina Federovici, nici ministrul Marius Budai nu au fost invitati la nunta Olgutei Vasilescu si a lui Claudiu Manta.

Doina in calitate de vicepresedinte al Senatului, membru al comisiei SRI si presedinte de filala a stat acasa pe 28 martie si nu s-a aflat pe lista celor 600 de intimi ai familiei Vasilscu-Manta care s-au petrecut langa Craiova. Budai la fel.

Motivul pentru care presedinta PSD Botosani nu a primit invitatie este explicat de surse din cadrul PSD Botosani:

Ei nu i-a mai ajuns cati directori a pus in Botosani. A incercat sa puna directori la diverse institutii prin Craiova, Giurgiu, Vaslui si Galati. Acest lucru a deranjat in partid si din cauza aceasta nu s-a aflat pe lista de invitati la nunta. Budai vine la pachet cu Doina ca doar e omul ei„.

Singurul demnitar din Botosani care a participat la fastuoasa nunta impreuna cu toti capii PSD din Romania este deputatul Costel Lupascu. Acesta a tinut mortis sa puncteze evenimentul publicand in ciuda altora poze de la eveniment pe contul sau de facebook.

Practic evenimentul de investire oficiala in functia de presedinte PSD Botosani al Doinei Federovici prin congres de alegeri a fost amanat degeaba. Ea nu s-a vazut nici presedinta cu acte in regula la partid, nici nu a dansat la nunta.