Dupa doua zile si doua nopti de chin in care nu a putut dormi din cauza faptului ca primarul de Botosani Flutur Catalin s-a tinut de cuvant si a deschis parcul de agrement de la Cornisa, Liviu Dragnea a decis. Printr-un fax urgent trimis la filiala locala din Botosani el a punctat actiunile viitoare ale membrilor PSD din aceasta parte tarii. Iata de a hotarat Dragnea:

  1. PSD Botosani va lua masuri urgente si cat mai curand, in maxim doua-trei luni va deschide un parc de distractii mai mare decat cel de la Cornisa. Locatia este intre Botosani si Targu Frumos pentru ca apoi sa se justifice necesitatea unui drum nou intre cele doua localitati. 

  2. Vor fi sanctionati aspru toti pesedistii din Primarie si Consiliu Local pentru ca nu au fost in stare sa puna suficiente bete in roate administratiei Flutur pentru a deschide parcul Cornisa peste 2 ani

  3. Inafara orelor de program toti pesedistii trebuie sa presteze munca de partid. Astfel ei se vor costuma in mascote zombi care sa-i sperie pe copiii care doresc sa se distreze la Cornisa. In felul acesta, falimentand aqua parcul, PSD va putea spune ca Flutur a aruncat cu banii pe fereastra. Vor urma, ca de obicei, plangeri la DNA. 

  4. Artistii care au concertat la Cornisa vor fi investigati fiscal, amendati si interzisi sa participe la astfel de manifestari fara autorizatie semnata Liviu Nicolae Dragnea

  5. Mascotele Disney, in special Pluto si testoasele Ninja vor fi arestate pentru port ilegal de arme albe. Pluto purta coltii la vedere si testoasele Ninja aveau sabii de burete cu care facil puteau rani diverse vietati

  6. Cei 5000 de membri PSD participanti la mitingul de la Iasi vor fi convocati din nou pentru a goli piscina exterioara dintr-o sorbire astfel incat sa nu se mai poata face baie in bazin

  7. Directorul de la Urban Serv Buhaianu care a refuzat sa faca contract pentru curatenie la Cornisa va fi promovat seful filialei Botosani a PSD si va avea ordin sa deschida chiar la Cornisa o rampa de gunoi. La Victoria-Stauceni e prea departe.

  8. Orice pesedist care va utiliza facilitatile parcului de agrement va fi obligat sa scrie intr-un caiet dictando de 10 ori versurile de la maneaua lui Guta, aia cu Liviu Dragnea fara numar.

Faxul a fost primit cu bucurie in ochi de responsabilii organizatiei judetene Botosani care zilele acestea se vor mobiliza in numar cat mai mare pentru a duce la indeplinire oridinele venite de sus. Astfel vor fi inchiariate doate utilajele de constructii din Botosani pentru a nu se mai putea face nimic in oras.