Astazi cine va veni cu o floare la sediul PSD Botosani va avea parte de o mare surpriza. De sfintii Constantin si Elena, presedinta partidului, Doina Elena Federovici va oferi tuturor celor care o felicita parola de intrare in Botosani. Surpriza este cu atat mai mare din cauza faptului ca acces la aceasta parola aveau foarte putine persoane loiale social democratilor. Orice cetatean care va merge dezi astazi la PSD cu omagiile pregatite va primi un biletel cu parola chiar de la sarbatorita zilei.

Este cunoscut faptul ca de ceva vreme extrem de multe pesoane au incercat sa afle aceasta parola insa nu au avut sorti de izbanda. Ea este este extrem de greu de ghicit inca Botosaninecenzurat va publica maine cuvintele magice care vor permite accesul in Botosaniul altfel, Botosaniul pe care ni-l dorim cu totii. In timp cei care au dorit acesta parola au incercat diverse combinatii. Iata topul parolelor nereusite incercate de botosaneni:

  1. Botosani-Targu Frumos este cea mai incercata combinatie de cuvinte.
  2. Promisiuni respectate este alta parola incercata fara sorti de izbanda
  3. Directori competenti reprezinta o potentiala parola insa nereusita
  4. Fara rude in functii este parola gresita
  5. Veceu in scoli nu in curti. Aici s-a constat ca sunt prea multe cuvinte
  6. Administratie pentru toti. Aceasta parola a fost considerata prea lunga
  7. Voteaza PSD. Cine a incercat aceasta parola si-a luat o palma.
  8. Autostrada. Aceasta parola a fost considerata prea scurta.

Au mai fost incercari cum ar fi: Flamazi-Prajeni, M..e PSD, Liviu Dragnea presedinte, La brutarie, Drum strategic, Pensii mari, Nu mai mintiti sau vrem o tara ca afara. Nici o asemenea incercare nu a fost incununata cu succes.