Nu vă mai luați de PSD, nu mai aruncați cu noroi în cel mai drag nouă partid și, mai ales, nu mai inventați tot felul de chestii despre el. Că din cauza voastră, mincinoșilor, a pierdut PSD europarlamentarele. Da, da, voi și fake news-urile voastre ați ponegrit imaginea românilor adevărați din social-democrație și ați transmis un mesaj, care nu e mesajul real al PSD, al cărui mesaj este că… Dar să o lăsăm pe lidera organizației din Botoșani să ne explice.

Iată:

„Mesajul negativ, ca acel mesaj al plăcuțelor suedeze sau acele mesaje împotriva legilor justiției și așa mai departe, a primat mesajului pe care noi l-am transmis, adică mesajului de continuare a investițiilor, pentru că, și în Parlamentul European, eurodeputații noștri pot aduce acel plus de valoare pentru România. 

Noi nu am fost sancționați pentru ceea ce am făcut pentru România, ci a fost sancționat, cu precădere, liderul partidului. A primat extrem de mult, eu îmi permit să o spun, fake news-ul, promovat într-o manieră extrem de agresivă pe toate rețelele de socializare”, 

a explicat Doina Federovici, președinte PSD Botoșani, în cadrul unei emisiuni a Somax TV, joi seară.

Ați înțeles? Ce s-a întâmplat pe 26 mai este rezultatul unei manipulări grosolane, al propagandei opoziției, al dezinformării, al unor minciuni promovate în social media de către voi, niște manglitori care umblați cu fake-uri, să aburiți lumea.

Că Toader a făcut praf justiția, e un fals. Că distinsa Carmen Avram s-a sucit ca la Buzău, și-a schimbat orice opinie pe care o avea până la aderarea în PSD, și a început să bocifereze despre tot ce apucă, bătându-se în piept pentru românii adevărați, făcându-și de râs orice reușită de până atunci, e un fals. Că România e hățuită prin ordonanțe, e un fals. Că leul s-a prăbușit și nu mai ai ce face cu 100 de lei în buzunar, e un fals. Că o analfabetă vorbește în numele României cu mari lideri politici internaționali, e un fals. Că diaspora a fost chinuită pe 26 mai din cauza lui Meleșcanu, e un fals. Că MAI, Agerpres, TVR, Secția Specială sunt politizate, e un fals. Că pe 10 august România a fost umilită, e un fals. Că partidul colcăie de penali și fetițe cumpărate, e un fals. Că a ieșit lumea în stradă, sătulă de toate cele de mai sus, e un fals. Plăcuțele suedeze sunt false. Toate sunt fake news, cărora voi le-ați dat vânt pe rețelele de socializare. Într-o manieră extrem de agresivă. Ca #rezist, #șîeu și alte porcării de genul.

Exact. Mesajul poporului nu era deloc #muiepsd, ci asta l-ați făcut voi să creadă că e bine să spună, cu pozele voastre și cu fake news-urile voastre. Golanilor.

Și pentru toată propaganda asta, dar și din cauza lui Dragnea, PSD plătește. Deși au trimis „români adevărați” în Parlament, care, ca să o citez pe duamna, „vor lupta pentru România”. Eu zic că vor lupta și cu limba română, la cum o știu pe Grapini, dar fie. Pentru tot ce ați spus și ați scris voi, manipulatorilor, partidul ăsta a încasat-o. Dacă nu erați voi, mincinoși băgăcioși, PSD scăpa basma curată, câștigând oricare alegeri pe bună dreptate.

Și ca să ies și eu din SF-ul de mai sus, vă spun că ultimele patru paragrafe sunt tot minciuni, pentru cei cărora ironia le e străină.

So: Doamnă, lăsați-o baltă cu „fake news-ul”.