Consilierii locali intruniti astazi in sedinta ordinare nu si-au putut stapani lacrimile in debutul intalnirii. Stapanul cuvintelor, masterul ideilor indraznete, specialistul in administratie publica locala Andreea Buiuc a lipsit. Practic nu mai avea rostul sa se tina aceasta sedinta fara exponentul principal al dorintelor botosanenilor, insa, consilierii au facut un efort supraomenesc de vointa si au terminat intrunirea in numai 26 de minute. Buiuc era plecata intr-o calatorie de fashion, nu stiti voi ce e aia.  Cele mai multe dintre problemele stringente ale orasului, cum ar fi asfaltarea strazii Ana Ipatescu, zona in care locuieste Andreea Buiuc, au ramas nerezolvate.

Asa ceva nu se poate intampla. Andreea e suf;etul nostru, mintea noastra si mana cu care scriem. Acum ca a lipsit am vazut ce importanta era. Priveam la scaunul ei si priveam in gol„, a declarat primarul Catalin Flutur.

Acesta ramane sa se intereseze cand vine modista in oras si o va astepta cu flori, paine si sare. Pentru absenta, Andreea Buiuc va primi aceiasi bani de la Consiliu Local ca si cum ar fi fost.