Lidera PSD Botosani desfasoara zilele acestea o vizita oficiala in Japonia. Presa nu a fost informata despre aceasta importanta intrevedere pe care Doina Federovici o va avea cu oficialitatile japoneze. Surse spun ca insusi imparatul Japoniei o astepta cu nerabdare pe senatoarea din Cosula. In acest sens, imparatul Naruhito al Japoniei a invatat cateva cuvinte in cosuleza, limba pe care vicepresedinta Senatului Romaniei o stapaneste cel mai bine. Ea mai rupe binosor chiar si limba romana. Printre expresiile invatate zilele acestea de imparatul Naruhito se numara: „muie PSD”, „drum Botosani-Targu Frumos”, „freza la coafor”si „rude directori de institutii„.

Pe agenda on-line a Senatului nu apare nimic despre acesta vizita, care e in plina desfasurare. Si nici ca Doina ar avea vreo treaba cu Japonia. Ea este membra in grupurile de prietenie ale Romaniei cu Canada, Italia si India.

Doina a fost trimisa cu un scop. S-a constat ca partidul de guvernamant nu are gheise dar are nevoie. Asta va invata acolo Federovici pentru ca are capabilitate si avem incredere in ea. Dupa ce va patrunde in tainele gheiselor probabil o vom folosi pe post de Mata Hari„. a declarat din puscarie Liviu Dragnea, liderul din umbra al PSD.

Extrem de putina lume stie de vizita senatoarei la Tokyo. Discretia absoluta a fost pastrata dat fiind caracterul secret al misiunii. Este limpede ca e vorba despre o vizita oficiala insa detaliile acesteia sunt tinute secrete. Cum altfel ar fi putut sa vada Doina Federovici Japonia?

Este al doilea PSD-ist dupa Florin Egner care viziteaza Japonia. Acesta dupa vizita la Tokio unde sustine ca s-a intalnit cu imparatul a pierdut alegerile pentru Primaria Botosani si a fost dat afara din PSD.

Extrem de tenace, Doina Federovici a luat lectii inca din Romania despre comportamentul de gheisa, incercand sa imbine cultura romana cu cea japoneza, imbracata in ie si dansand hora. Sensibilitatea, privirea sfiosa si supusenia de care pare ca da dovada, sunt specific japoneze.