Dupa descinderea fulgeratoare in Tokyo unde a avut o serie de intalniri la cel mai inalt nivel, senatoarea Doina de la Botosani a descins congresul PSD, latura kamikadze. Ea a avut un rol determinant in alegerea Vioricai drept presedinta a partidului prin simplu fapt ca a invatat sa-si faca sepuku si, in scurtul timp avut la indemana a invatat si pe altii. Dealtfel acesta a si fost scopul vizitei in Japonia, marturisesc surse PSD care tin sa isi pastreze anonimatul.

Da, s-a inscris la o scoala de ninja pe care a si absolvit-o la fel ca facultatea in cateva zile. Si-a insusit perfect tehnicile si o vom folosi in urmatoarele lupte de partid. Doina e ca buretele, o minune a naturii, absoarbe tot. Putin timp a fost lasata langa un ninja si i-a supt toata tehnica. Deacum PSD are luptatori de care oricine trebuie sa se teama„.

Tainele dobandite de senatoare in Japonia vor fi aplicate pe scara larga in urmatoarele batalii cu statul paralel pe care PSD le va purta. Doina, cu puterea mintii a schimbat la congres intentia de vot si a reusit sa influenteze decisiv alegerea Vioricai Dancila pe postul de presedinte al partidului.

Era obosita de pe drum ca a ajuns in tara vineri noapte insa s-a concentrat extraordinar de tare si le-a sucit mintile la toti delegatii. Daca era odihnita, Viorica ar fi fost votata in procent de 100%. Ne-am speciat cand am vazut ce poate. Clar este mentalista partidului”.

Conform acelorasi surse, Doina a venit de la Tokyo si ninja si samurai si imparat si gheisa. Toate aceste abilitati capatate au transformat-o pe senatoarea de Botosani intr-o persoana de neinlocuit in arhitectura viitoarelor evenimente. Ea va deschide o scoala unde absolut toti membri PSD care au cat de cat un cuvant vor invata tehnici asiatice de membru de partid. Sloganele de campanie vor fi doar in poezii haiku iar la intrunirile publice va exista o sectiune de sepuku in masa. Dealtfel termenul reeducare apare in postarea senatoarei pe Facebook dupa incheierea votului:

Am votat alături de colegii mei pentru deschiderea partidului și intensificarea dialogului cu fiecare categorie socială. Am votat pentru o echipă de oameni responsabili, echilibrați, care sunt ancorați în valorile democratice autentice. Ne dorim să-i readucem pe români alături de Partidul Social Democrat. Împreună cu noua echipă de conducere a PSD vom asigura continuitatea măsurilor din programul de guvernare care au îmbunătățit și vor îmbunătăți în continuare viața botoșănenilor: Obiectivele de investiții de la nivel local și creșterile de venituri pentru fiecare român„.

Reeducarea romanilor va incepe de astazi!