Fostul consilier județean PSD  Narcis Ștefan a demisionat astăzi din partid  după mai mult de 20 de ani de politică social-democrată.  Pierderea este destul de grea pentru PSD mai ales că  Narcis Ștefan este în prezent președintele Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv.

” Ce pot să spun?! După 20 de ani am plecat cu bucurie …. Realitatea și motivul pentru care am plecat este că de 20 de ani tot aștept să se reformeze PSD-ul . După ultimul Congres al partidului m-am convins că nici nu o să se reformeze ceva în PSD. Nu se schimbă nimic în acest partid, indiferent de cine este la conducerea lui. De asta am ales să plec. Tot social democrat sunt. Tot astăzi m-am înscris într-un alt partid, apropiat de convingerile mele politice. Este vorba de Pro România.”, ne-a declarat Narcis Ștefan.

Acesta și-a anunțat demisia și pe o pagină de socializare încă de la primele ore ale dimineții.  Mai multe surse din PSD au confirmat că mai mulți membri social democrați sunt nemulțumiți de actuala conducere a partidului și că vor să demisioneze pentru a trece la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Nemulțumirie pesediștilor sunt legate mai ales de numirile pe funcții importante ale unor membri care în afară că sunt apropiați de președintele Doina Fedorovici nu au nici un alt  merit.