Agentia de Plati in Agricultura Botosai da startul incepand de astazi la concursul „Un lan pentru Doina„! Este prima editie si reprezinta o idee noua in ceea ce priveste promovarea imaginii instititiei. Va fi premiat cel mai frumos lan de floarea soarelui in care Doina Federovici, presedinta PSD Botosani sa poata face poze. Sunt invitati sa se inscrie toti fermierii botosaneni daca mai vor sa primeasca subventia.

APIA a recurs la aceasta stragie dupa succesul nebun pe care l-au avut pozele Doinei in lanul cu rapita. Practic au explodat preturile la acest produs iar cultivatorii au decis invitarea senatoarei in fiecare an la o sedinta foto in rapita.

In plus, APIA trebuie sa isi exprime gratitudinea dat fiind faptul ca Doina a impus o serie de membri de partid in schema de personal a institutiei, membri care s-au dovedit extrem de eficace in ceea ce priveste gestionarea problemelor APIA.

Conditiile de participare la concurs sunt urmatoarele”

  1. participantul sa aiba macare un lan de floarea soarelui
  2. lanul sa fie suficient de mare incat sa intre Doina in el.
  3. participantul sa fi cotizat la Psd constant in ultimii 3 ani.
  4. participantul sa se arate dispus sa finanteze sedinta foto.
  5. floarea de pe lujer sa se incadreze in anumiti parametri
  6. participantul sa fie deacord pe proprie raspundere ca banii de pe subventia acelei culturi sa fie folositi la sponsorizarea actiunilor de partid.

Zeci de agricultori s-au interesat de acest concurs pe la birourile APIA. Unul din ei declara:

Este un vis implinit. E ca si cum zeita granelor se pogoara in lan la mine. Voi participa cu o lucrare numita „Doina, soarele meu”, si sper sa castig. Voi face un efort si daca voi obtine primul loc voi da la partid cativa saci se samanta sa aibe ce manca in seara alegerilor„.

Concursul isi va desemna castigatorul la finalul lunii viitoare in cadrul unei manifestatii de amploare organizata sub deviza „Eu si soarele meu”, ia care Doina va fi personajul principal.