Fostul director de la SC Urban Serv Cezar Nicuta s-a inscris in Pro Romania. Filiala din Botoșani a partidului Pro România numără oficial, începând de miercuri, un membru în plus. Anunțul a fost făcut de către președintele organizației județene, Mihaela Huncă.

Bun venit celui mai nou membru al familiei Pro România Botoșani, domnul jurist Cezar Nicuță, fostul director adjunct la SC Urban Serv SA. Pro România merge mai departe pe drumul său și are în continuare porțile deschise pentru botoșăneni. Oamenii s-au săturat de minciuni, de promisiuni și au înțeles că vom reuși să schimbăm România în bine, numai împreună, cu o nouă viziune, cu un nou mod de a face politică pentru cetațeni”

Cezar Nicuta a vrut sa fie in trecut si membru PSD dar nu a fost primit in partid. El este cunoscut pentru dezvaluirile pe care le-a facut despre achizitiile de la SC Urban Serv. El a avut si un conflict cu prefectul Slincu in ceea ce priveste un loc de parcare. Ambii si-au facut plangeri penale insa solutia politiei a fost sa nu faca nici o ancheta pentru o simpla cearta.