Consilierii PSD au facut-o de oaie! Ei nu au aprobat prin vot sumele necesare pentru megaconcertul pe care Primaria dorea sa-l organizeze la Cornisa in perioada 15-18 august. Astfel prezenta supervedetei Smiley la Summer Fest Cornisa este pusa sub semnul intrebarii in pofida faptului ca municipalitatea si impresarul Liviu Sorinel abia au reusit sa-l convinga sa vina la Botosani. Acest lucru este confirmat de primarul Catalin Flutur:

Au taiat nejustificat toate sumele de bani pentru organizarea Summer Fest. In acest moment pot spune ca nu avem nici un leu. De unde sa platim Smiley daca PSD a taiat tot. Nu-i inteleg, parca sunt impotriva oamenilor. Doar o minune sa se intample, sa gasim un sponspor ceva pentru ca Smiley sau Alex Calancea sa mai vina in Botosani„.

Gratie votului PSD din Consiliul Local de luni, mii de tineri din Botosani vor fi privati de un concert cum nu s-a mai vazut in aceasta zona. Este ciudat acest vot, dat fiind faptul ca Aqua Park Cornisa are venituri proprii care sa-i asigure fara probleme organizarea unui astfel de eveniment. In acest moment exista un profit net din exploatare de 600.000 de RON, suma care ar permite fara probleme organizarea unui eveniment de amploare. Dealtfel acesta este si scopul locului de distractie, de a produce bani care sa se intoarca pana la urma tot in folosul botosaneilor. PSD a refuzat acest lucru.

Consilierii Locali PSD au motivat votul impotriva megaconcertului din cauza ca au fost pusi in fata faptului implinit. Ei nu au tinut cont ca niste vedete precum Smiley sau Alex Calancea Band nu pot fi contractatea cu cateva zile inainte de eveniment. Este nevoie de o perioada de minim de doua luni pentru ca acestia sa isi poata faca timp sa ajunga la o locatie sa concerteze. Dealtfel discutiile impresarului Liviu Sorinel cu Ha Ha Ha Production, firma lui Smiley, au debitat in urma cu doua luni si cu greu acesta a fost convins sa cante pentru botosaneni.

Se pare ca in continuare, evenimentele de top sunt interzise in Botosani din cauza votului pur politic din Consiliul Local.