La concursul de concentratie de la sediul PSD nu putea sa lipseasca Tincu Mihai. In ceea ce priveste concentratia el este expert si drept urmare filiala judeteana PSD Botosani s-a decis sa profite de acest lucru si l-a convocat pe Tincu sa predea o lectie de concentratie pensionarilor din organizatie.

Marea parte dintre acestia au venit la sediul PSD sa se concentreze insa din pix, presedinta Doina Elena Federovici a decis sa se organizeze un concurs de concentratie. Nu se stie la cate grade a ajuns aceasta concentratie insa sigur nu i-a ajutat pe pensionari sa se concentreze la sah.

Doar pentru Doina Federovici care cu aceasta ocazia a demonstrat ca s-a convertit la Dancilism, botosaninecenzurat.ro prezinta diferenta dintre cele doua cuvinte: concentrare si concentratie.

CONCENTRÁȚIE, concentrații, s. f. (Chim.) Grad de saturare, de densitate al unui corp; raport între cantitatea de component dizolvată și cantitatea de solvent sau de soluție obținută. – Din fr. concentration.

CONCENTRÁ vb. I. refl. a (se) strânge, a (se) aduna, a (se) acumula într-un (singur) loc; a (se) îndrepta spre un (singur) punct. II. refl. a-și încorda atenția, gândirea într-o (singură) direcție; a fi preocupat de ceva. III. tr. 1. a chema vremelnic sub arme un rezervist pentru instruire. 2. a mări procentul unui component într-o soluție, într-un amestec. 3. a separa părțile cu minereuri utile din minereul brut. (<fr. concentrer)

 

Deci raman doua variante. Ori PSD-ul s-a apucat de baut si a organizat un concurs de ghicit gradele la rachiu, ori veteranii si pensionarii militari au fost din nou concentrati la sediul partidului pentru ca se apropie alegerile. Singurul care a ghicit corect gradele a fost Tincu Mihai.

Cert este ca Doina Federovici nu le are nici ea cu limba romana asa cum nu le are nici sefa ei de partid, Pentru ca pana la urma cine se aseamana se aduna.