Ăştia care conduc Urban Serv ne iau de proşti. Pe noi, pe botoşănenii care plătim taxă de gunoi, de salubrizare,  ca ei, cei de la Urban Serv să-şi încaseze salariile. Spun asta după ce am citit o declaraţie de presă a directorului general al Urban Serv care se lăuda joi, 6 februarie, că a muncit toată noaptea după ce a nins ca să curăţe străzile şi trotuarele oraşului. Potrivit şefului gunoierilor, pe la opt diminaţa oraşul arăta ca de vis,  cu şosele “la negru” şi cu “trotuare aduse în cea mai bună stare”.

Acum spuneţí voi dacă băiatul ăsta, Bogdan Buhăianu,  pus de PSD şef la Urban Serv,  nu minţe de îngheaţă apele ?!  De unde atâta eficienţă la Urban Serv dacă azi este duminică, 9 februarie şi pe cele mai multe străzi din oraş se merge ca pe patinoar, cel puţín pe trotuare. Unde dracu au ajuns cele 50 de tone de sare şi nisip aruncate într-o noapte pe străzi şi trotuare ?! Pe bune ?! Chiar ne credeţi proşti sau poate orbi ?!

Poate ar fi indicat ca acest băiat,  Bogdan Buhăianu să facă o plimbare la pas prin oraş şi dacă reuşeşte să nu-şi rupă picioarele să revină cu o declaraţie de prasă în care să-şi ceară scuze botoşănenilor. Apropo, la Spitalul judeţean s-a dublat numărul pacienţilor cu mâini şi picioare rupte din cauza căzăturilor pe grheaţă. Şi dacă tot nu-i vine să creadă să se uite atent la pozele de mai jos , făcute duminică la amiază în centrul oraşului.