Patronul Hidroplasto, Catalin Silegeanu a fost numit vicepresedinte al Patronatului National Roman. Patronatul National Roman este prima organizatie patronala cu reprezentativitate nationala, infiintata imediat dupa revolutie, ca organizatie a oamenilor de afaceri, cu peste 35 000 de firme din diferite domenii de activitate din intreaga tara. Silegeanu a anuntat acest eveniment intr-o postare pe pagina personala de facebook, suliniind ca din noua postura si-ar dori sa se implice in relatia investitor-stat precum si in gasirea de solutii pentru depasirea perioadei critice determinata de pandemia de covid-19.

Mi am dorit foarte mult sa pot sa ajut oamenii cu adevărat si ca pot sa actionez asa cum o cer vremurile…cu rapiditate si hotărâre.

Numirea mea ca Vicepresedinte al Patronatului Roman National, ma onoreaza, dar ma si obliga in egala masura sa fiu mai aproape de oamenii de afaceri din Botosani.

 Suntem initiatorii Legii dialogului social,Legii preventiei, Registrului unic de control si a multor alte initiative, care au sprijinit mediul de afaceri in ultimii 20 ani.

 La Botosani Patronatul National Roman are reprezentare in Comisiile de dialog (C D S) ale Prefecturii, si Primariei, in Consiliul de administrate al Casa de Asigurări de Sănătate, in Consiliul Consultativ al Inspectoratul Teritorial de Munca, in Consiliul Consultativ al Agenţiei Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă si in Comisia de autorizare a judetului Botosani..

In calitate de Vicepresedinte al acestei organizatii, este de datoria mea ca impreuna cu dumneavoastra sa identificam problemele care va impedica sa va desfasurati activitatea normala in conditiile Starii de urgenta si sa veniti cu propuneri de imbunatatire, pe care va rog sa ni le comunicati, pentru a le aduce organizat si legal la cunostinta institutiior responsabile. Considerati ca organizatia PNR , cu personalitate juridica,va sta la dispozitie si va reprezinta legal si gratuit la nivel local(Prefectura, Consiliul Judetean, Primarie, Institutiile deconcentrate), la nivel central(Presedintie, Parlament, Guvern si Ministere), alte institutii ale statului si private.
 P N R are in componenta si Scoala Nationala de Meserii( fondator Eugen Achihăei Presedintele P N R Botosani), care autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului, pentru un numar de 25 meserii necesare mediului de afaceri. La S N M au absolvit in ultimii 20 ani peste 10 000 cursanti din toate judetele tarii dintre care, peste 7000 absolventi au fost sprijiniti cu angajarea de catre patroni.
Cu respect si admiratie profesionala,