Dupa 3 luni de „seceta”, 1 iunie vine cu o veste buna pentru botosaneni. Cea mai populara terasa din oras, La Strada isi deschide portile si asteapta pe oricine va dori clipe de relaxare. Vor fi oferte, va fi muzica si meniuri pentru orice buzunar. Inca de ieri cei de la La Strada au inceput amenajarea terasei astfel incat toate normele de protectie si de siguranta sa fie respectate. Cel mai fericit este Paul Tomescu patronul locatiei care spune ca i-au lipsit mult atmosfera, clientii si zumzetul de pub si ca abia asteapta sa-si reintalneasca vechii si noii clienti la o cafea sau o bere, la o portie de coaste sau o pizza fierbinte proaspat scoasa din cuptor:

A trecut ceva timp… timp în care ne-am tot gândit cum să facem și ce să facem ca șederea voastră pe terasa noastră să fie cât mai relaxantă, savuroasă și în siguranță ținând cont de perioada prin care trecem. Dorim să vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare în acest sens. Suntem nerăbdători să ne revedem și să ne bucurăm împreună de #goodfood & #finewine.

Livrarile la domiciliu vor continua si ofertele se vor tine lant. Iata ce a pregatit La Strada pentru cei care raman totusi acasa dar vor sa savureze o masa pe cinste.