Medicul de la FC Botoșani, depistat pozitiv cu COVID-19 » Meciul cu Craiova, amânat!

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ca urmare, meciul Craiova – Botoșani se amână!

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv, iar meciul echipei contra Craiovei este pus sub semnul întrebării. „Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a spus acesta pentru sursa citată.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că meciul dintre CS Universitatea Craiova și Botoșani, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 12 iunie, va fi amânat!

Valeriu Iftime: „Domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii!”

Oficialii lui FC Botoșani speră ca meciul să nu fie anulat. Reprezentanții DSP Olt urmează să efectueze o anchetă epidemiologică la Craiova, acolo unde echipa a ajuns deja.

Domnul doctor nu a avut contact cu echipa. El a mers separat, cu doar doi oficiali din club, cu mașina personală. Se va repeta testul și sper să fie negativ. Dar oricum noi am informat forurile superioare și așteptăm decizia. Totuși sperăm să se joace pentru că, repet, domnul doctor nu a avut contact cu jucătorii”, a spus finanțatorul echipei, Valeriu Iftime.

sursa www.gsp.ro

By |2020-06-12T07:45:45+03:0012 iunie 2020|TOP NEWS|

Comenteaza

Go to Top