Liberalii ai trimis la Ministerul Educatiei lista cu noua echipe de inspectori scolari pe care o doresc instalata la ISJ. Pe 22 iunie expira mandatele pentru opt inspectori școlari. Consiliul de Admninistratie al ISJ a propus prelungirea mandatelor care pe 22 iunie vor expira pentru 6 inspectori scolari insa doi vor fi inlocuiti.

– Elena Dămii (managementul resurselor umane)

– Crina Muraru (management instituţional)

– Ciprian Manolache (limba şi literatura română)

– Constantin Giosu (limbi moderne)

– Rodica Mighiu (proiecte educaţionale)

– Liliana Chira (informatică)

– Ionuţ Anisie (educaţie fizică)

– Otiliea Sandu (educaţie permanentă şi activităţi extraşcolare).

Inspectoii care nu vor mai obține prelungirea mandatelor sunt Ciprian Manolache şi Constantin Giosu.  În locul lor la Minister au fost trimise ca și propuneri pentru ocuparea posturilor Ana Maria Loghin, directorul Liceului „Alexandru cel Bun” şi Irina Telişcă, directorul Liceului „Grigore Antipa.

Tot pe 22 iunie va fi instalata in functia de inspector general adjunct Adei Macovei.

Nu se stie inca ce se va intampla cu sora deputatului PSD Costel Lupascu, dubios instalata in functia de inspector scolar in urma cu 3 ani , ca beneficiara a programului PSD de instalare a rudelor in posturi importante si bine platite. Adina Lupascu a fost numita cu delegatie inspector scolar dupa ce a picat cu brio doua examene pentru functia de director la doua scoli importante din municipiu. In prezent ea se ocupă de educaţia elevilor în domeniul sanitar, prevenirea incendiilor, rutier, activitatea diriginţilor etc.