Am vazut pe stalpii din oras poze cu Doina Federovici. Si m-am infiorat. Odata pentru calitatea fotografiei care ne-o prezinte pe lidera PSD Botosani ca pe o diva, supermachiata, superfadata, data cu fond de ten, de parca timpul nu a trecut peste ea. Doina si Calin Tariceanu, doi politicieni care-si ascund adevarata fata in speranta ca tineretea phoshopata va mai pacali pe cineva.

Si a doua oara din cauza sloganului absolut demential de mincinos si cioplit in litere de lemn: „Siguranta unui trai mai bun in Botosani” Dupa ce a dat chix cu siguranta unui trai mai bun in Romania, Doina s-a mutat pe meleagurile natale pentru ca la nivel macro a dovedit ca nu poate. Nimic nu e sigur cu ea. Nici spitale regionale, nici drum strategic, nici drum Tg Frumos-Botosani, nici grupuri sanitare civilizate la fiecare scoala, nici curent in fiecare casa. Singurul lucru sigur pe care FEDEROVICI poate sa ni-l ofere sunt nervii si senzatia de satietate de minciuna.

Ea minte exact cum minte si poza din afis.

Știm ce avem de făcut! Sănătate la stat ca la privat, spitale și școli curate și dotate, drumuri județene asfaltate, apă și canalizare în fiecare localitate, programe de susținere pentru mame și copii, locuri de muncă bine plătite pentru tineri!
Ne ținem de cuvânt așa cum am făcut de fiecare dată!

Nu, nu stiti ce aveti de facut. Daca stiati, faceati pana acum sau macar va dovedeati intentia. Din gura poate da oricine, nu costa nimic. Enumerarea de obiective merge la orice campanie electorala. Drumuri, spitale, scoli, apa si locuri de munca sunt chestiuni care niciodata nu vor fi deajuns. La drumuri Doina Federovici si-a dat doctoratul. E clar ca nu se pricepe. Spitalele le-a facut seful ei iubit Liviu Dragnea, deci nu mai e nevoie iar chestia cu locurile de munca bine platite e un bla bla mare cat Casa Poporului. Iar finalul este apoteotic. „Ne tinem de cuvant asa cum am facut de fiecare data”. La fel de bine putea sa spuna: „Eu cred ca sunteti la fel de prosti asa cum ati fost de fiecare data„. Pentru ca am crezut-o si i-am facut viata frumoasa cu saraiu mare si casa in afara orasului asa cum tind sa aiba”elitele”.

Modul discutabil in care Doina a aparut pe liste ca si candidat si deasemeni pe stalpi cu poza este cireasa de pe tort. Disperata sa fie cineva, dar obligata de partid sa candideze pentru a-si dovedi valoarea, Federovici s-a desemnat singura castigatoarea unui sondaj care si acum sta incuiat in fisetul pe care il are in biroul din sediul PSD.  Si pe care nu-l va vedea nimeni, niciodata. Cum nimeni nu va avea cum sa vada si poza cu ea insasi pe care Doina Federovici o tine pe biroul de la partid. Si pe care zilnic o mangaie cu privirile.

Un afis mincinos cu o persoana mincinoasa. Care mai vrea inca 4 ani de trai indestulat din bani publici, oferind in schimb minciuni si poze photoshopate.

Seara frumoasa si tie….