Dragi botoșăneni

Citesc în fiecare dimineață presă și mă minunez la cum încearcă partidele politice să vă manipuleze ,sa declare ca intalnirea candidatilor , ii ajuta sa va cunoasca problemele cu care va confruntati, poate, poate obțin votul dumneavoastră.

Văd zi de zi candidații care aspiră la Primărie că se fotografiază prin diferite cartiere alături de oameni și semnalează problemele de acolo.

Păi , dragi candidați , dumneavoastră nu trăiti în Botoșani? Nu stiți de aceste probleme? Eu sunt cetațean al acestui oraș de 36 de ani și am urmărit `dezvoltarea` lui în timp , acțiunile făcute de actualii candidați la Primărie , indiferent de funcția  politică a acestuia și vă spun ceva:

NIMENI nu a făcut nimic fără vreun interes.Toți au `stat` pe funcții ine plățile (primar , viceprimar , deputat , consilier local), Nimeni nu a făcut o realizare care să rămână în istoria acestui oraș.

Plimbările printre oameni reprezintă o manipulare în masă pentru a căștiga un VOT.Cu ce vă `incălzește pe dumneavoastră` că un candidat vine în `cartier’ și vă promite `marea cu sarea` când de fapt `trecutul` său e cu realizări zero. Atât de `limitați` ne cred unii candidați încât nu mă pot abține  să nu râd de ei.

Alții merg în  `piețe` cu măști  personalizate , împarțind flyere ce cuprind programe niciodată realizabile , însa `dă bine` la oameni. Dragi candidați , împartiți mai bine măști , mănuși , asumați-vă eșecurile pe când erați la putere și poate ,poate veți obține voturi sincere și nu de alea`cumpaărate` prin pomeni electorale.

Căsuțele poștale sunt pline de flyere pe care nimeni nu le citește . Oamenii sunt SĂTUI de promisiuni de `pomană`.

Dragi cetățeni , înțeleg că acești candidați  vă promit `siguranța unui trăi mai bun , că fac ce trebuie ` , însă vă garantez că după alegeri nu vor face nimic din ce au promis. Amintiți-vă că ei au fost la PUTERE și că au un trecut, trecut de care trebuie să va aduceți aminte în ziua alegerilor.

Îmi ofer disponibilitatea ascultării problemelor dumneavoastră (cu toate că le știu, și le gășiți enumerate în comunicatele mele de presă) , a interacționării directe în  această perioadă, însă eu nu vin la dumneavoastră cu promisiuni , ci vin cu soluții concrete la problemele adevărate ale orașului Botoșani.

Pe dată de 28 septembrie , trebuie să vă aduceți aminte că Partidele Politice nu vor face nimic din ce au promis, și că în acea zi este dreptul dumneavoastră de a aduce o schimbare pentru Botoșani, pentru VOI.