Cel mai puternic om de afaceri, Valeriu Iftime, Finanțator al echipei F.C. Botoșani, alături de  Cătălin Silegeanu  candidat independent la Primăria municipiului Botoșani, în cel mai spectaculos proiect: Modernizarea Stadionului Municipal Botosani – F.C. Botosani.

După cum spunea Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Valeriu Iftime, în urmă cu câteva săptămâni :

Independentul care trebuie salutat un al treilea candidat aici poate fi Silegeanu, care pentru prima dată candidează independent, dar nu vine de nicăieri. Este om de afaceri, e adevărat de talia cea mai mare, dar cu o afacere care funcționează, chiar pe pandemie, un om foarte, foarte vizibil acolo unde apare, plin de idei și inițiativă.

Atenția chiar a fost îndreptată spre Cătălin Silegeanu.

Din cauza amânărilor începerii modernizării noului Stadion al Botosaniului, sătul de lipsa de profesionalism și lipsa implicării autorităților locale, omul de afaceri Valeriu Iftime acordă  „execuția  loviturii de  la 11 metri” viitorului  primar Cătălin Silegeanu .

În cursul zilei de 7 septembrie a.c., cei doi au purtat mai multe discuții despre implicarea și viziunea din postura de primar al Botosaniului, Cătălin Silegeanu vine cu promisiuni și proiecte surpriza pentru dezvoltarea sportului in municipiu.

Dragi botoșăneni,

Așa cum v-am obișnuit, candidatura  mea la funcția de primar, este una benevolă. Astăzi am avut o primă discuție despre dezvoltarea și implicarea autorităților locale în sport, cu finanțatorul echipei F.C. Botoșani, Valeriu Iftime, un om de afaceri foarte puternic și hotărât, să punem Botosaniul în rândul orașelor cu un stadion  modernizat la standarde internaționale, unde fotbalul și nu numai să fie la cel mai înalt standard . 

Pentru că eu însumi sunt un microbist înflăcărat  îmi doresc ca  toți susținătorii fotbalului să se bucure de toate avantajele unui meci de fotbal de calitate, iar echipa F.C. Botoșani să fie mândră când joacă acasă. 

E timpul ca Botoșaniul să înceapă să se dezvolte prin proiecte cu adevărat utile cetățenilor.  Începând cu investiții în infrastructură, achiziția sistemului de iluminat, modernizarea și extinderea lui în  toate cartierele, extinderea și branșarea la rețeaua de gaz, modernizarea rapida a liniilor și achiziționarea de tramvaie, refacerea  spațiului verde și amenajarea parcurilor, amenajarea parcărilor și investiții în toate edificiile culturale. 

Doar alături și împreună cu cetățenii, voi reuși să aduc Municipiul Botoșani pe harta orașelor cu identitate