Din pacate in ultimii 20 de ani oamenii de afaceri din judetul Botosani nu s-au putut bucura de un reprezentant de-al lor in Parlament care sa le apere interesele si sa le afle doleanțele !

Eu, Catalin Silegeanu, candidatul Pro Romania la Camera Deputatilor ma angajez ca voi fi omul de legatura al oamenilor de afaceri, mici sau mari, din judetul Botosani cu forul legislativ si ca voi fi un real sprijin pentru cei ce sunt coloana vertebrala a economiei noastre.

Din pacate in ultimii ani nu poate fi dat exemplu nici un parlamentar din Botosani care sa se fi aplecat pe problemele economice ale intreprinzatorilor din Botosani, sa le asculte problemele si de ce nu, sa le transmita mai departe la Bucuresti.

Dreapta sau stanga, nu au contat doctrinele ci numai interesele de moment, oamenii de afaceri fiind intrebati ce probleme intampina doar in preajma campaniilor electorale, dupa care uitati si marginalizati.

Suntem pregătiți să putem accepta ideea că avem clasa politică pe care o merităm atâta timp cât cei cu studii și biografii profesionale relevante stau pe margine și doar critică? Oare apologeții sintagmei „vrem o țară ca afară” sau nostalgicii trecutului comunist care asistă la jocul politic neimplicându-se au îndreptățirea de a critica otova pe politicieni doar în virtutea faptului că plătesc taxe? Cât de corect este să fii critic atâta timp cât nici nu te deranjezi să faci câțiva pași până la secția de votare? De ce nu încercăm să-i înțelegem și să-i îndreptăm pe oamenii neinstruiti căzuți victima politicienilor populisti sau mitei electorale? Oare nu tocmai neimplicarea unei imense părți a societății a permis acest exod către vârful politicii a unei majorități de indivizi neisprăviti, învârtiti, semi-analfabeti, etc.?

Cartea mea de vizita este munca mea la firma pe care o conduc, si rezultatele obtinute ma recomanda ca fiind un exponent al celor ce se trezesc dis de dimineata si se culca seara tarziu, chinuindu-se sa tina pe linia de plutire bussines-ul, asigurand salariile angajatilor dar si investitii pentru dezvoltarea afacerii.

Perioada acesta in care cel mai bun exemplu este, culmea, o guvernare PNL, lipsa totala de viziune in privinta ajutarii si protejarii mediului de afaceri, si asa greu incercat, multi patroni, nu simpli angajati, ajungand pe drumuri sau cu activitatea restransa pentru ca nu a fost nimeni in conducerea tarii cu viziune care sa ajute la mentinerea pe linia de plutire a firmelor romanesti. Ce s-a facut a fost prea putin!

Voi face ceva pe tema aceasta. Oamenii de afaceri sunt uitati in aceasta perioada , nu sunt sprijiniți deloc in pandemie și eu voi iniția proiecte de lege adevărate, care sa le rezolve din greutatile intampinate. Sa nu omoram economia ci sa o ajutam sa treacă prin aceasta pandemie. Orice firma care intra in faliment înseamnă pierderea unuia sau a mai multor locuri de munca , taxe mai putine la stat și implicit subdezvoltarea unui județ.

Economia judetului Botosani, din pacate, nu este foarte dezvoltata si se bazeaza doar pe cateva ramuri. De aceea este cu atat mai important ca botosanenii care sunt intreprinzatori si asigura sute si mii de locuri de munca sa aiba pe cineva ce le asculta pasurile si ii ajuta sa gaseasca solutii la diferitele situatii neasteptate intampinate pe parcursul desfasurii activitatii.

Deputatul Catalin Silegeanu va fi omul care se va bate in Parlament pentru botosanenii din toate sferele societatii si categoriile sociale, imbinand atat masuri sociale pentru ajutarea celor in dificultate cat si solutii tehnice pentru revigorarea si intarirea mediului de afaceri din judetul nostru.

Pentru că un județ dezvoltat, înseamnă plus valoare pentru români și pentru România. Să nu mai lăsăm interesele politice interne și externe să ne dezbine țara din punct de vedere economic.

O Românie fără blaturi politice, o PROmisiune!