Asistam la un linsaj politic în Moldova . Judetul Botoșani a fost ciuca bătăii guvernului Covid, guvern ajutat de politicienii PNL locali,în cârdășie și tăcere cu cei de la PSD.

A venit ministrul muncii care a tras de urechi edilii orașului că nu distrug economia și secțiile de textile,nu se iau măsuri  cu distanțarea meselor și reorganizarea acestora și invita frumos ca lucrătorii sa fie trimiși acasă și să primească șomaj tehnic .A venit vicepremierul Turcan, cu „crima împotriva umanității”și au început să curgă sutele de milioane euro pentru Botoșani,pe hârtie .

Vine ministru sănătății Tătaru, adus de senatorul PNL Soptica , nici bine nu și-a luat zborul Tătaru …că judetul Botoșani e plin de covid.

Acum câteva zile vad cum consilierul Tătucului Orban stăpân peste guvernul Covid ,  spune că i-au șoptit niste păsărici, că moldovenii nu respecta normele și regulile .

Fac apel la  cetățenii județului Botoșani să încerce pe cât posibil să se protejeze de prostia, nesimțirea și tâmpenia celor de la București .

Purtați mască și respectați regulile .Amenzile sunt pentru  umflarea și acoperirea găurilor făcute de guvernul Covid. Nu vă  ajuta să vă certați sau să le dați ocazia polițiștilor trimiși de prefectul PNL ca să facă norma de amenzi .

Cumpărați de la piață, evitați marketurile ,cumpărați de la magazinele de bloc .Din păcate nu avem autorități care să pună piciorul în prag și să demaște această nenorocire venită peste Judet .Suntem singuri in aceasta bătălie. Dacă nu aveți măști sunați la primărie ,primăria este obligată să ajute cetățenii .Nu au fost votați că să doarmă în fotolii.

Democratia nu este optională, este necesara că sa nu trăim în mocirla, acum este momentul sa fim uniți .

Dragi botoșăneni nu vă lăsați umiliți ,implicați-vă! Luați atitudine !

Nu suntem Moldoveni sau cetățeni paria ai acestei țări .Moldova este o regiune istorică ,o denumire geografică.

Nu mai acceptam baia de joc a unor guvernanți care au împărțit aceasta țară după bunul lor plac și după mofturi și interese .Romania este tara noastră și nu mai vrem sa acceptam o linie trasa jos pe care nu avem voie sa o trecem pentru că așa vor cei de la București .Rușine să vă fie ! Nu ne mai încalcati drepturile constituționale , nu suntem refugiați în România ..Cine va permite aroganta de a umili și de jigni  după bunul plac, însă fără temei.

Guvernul Orban și toți ei care stau anjagati consilieri …sunt plătiți din banii noștri .

Suntem obligați să VOTĂM ÎMPOTRIVA PNL pe 6 decembrie!

Măsurile anunțate de Guvernul Orban înseamna „moartea” sigura a orașelor mici  și a șansei de a fi tratați în mod egal .Unde este politica pentru oameni ? Când voi in București stăteați la terase și va bucurați de bere …Botoșănenii la 30⁰ stăteau cu masca pe fata !

Unde sunt măștile promise cetățenilor defavorizati? Unde sunt tabletele copiiilor ..unde este egalitatea de șanse între cetățeni ? Ați avut o singura sarcina ..Sa treceți cu bine și să ajutați românii să treacă prin aceasta simpla răceală , pandemie care v-au deschis oportunități pentru afacerile de partid.Tot ce -ati reușit să faceți și atât va dus capul, a fost  sa pedepsiți românii, mediul de afaceri , sa omorâți cu bună știință sistemul sanitar pentru fanteziile voastre împotriva PSD.

Vrem demisia consilierului Bogdan Glavan care a jignit cetățenii spunând că moldovenii sunt  analfabeți funcționali și care duce în eroare în mod iresponsabil și promovează știri false precum că cetățenii din zona Moldovei nu respecta normele .

Deschideți școlile …că sa fie toată lumea „invatata așa că voi ,cei din guvernul Orban care se „culca sănătoși și se trezesc morți „!

Să învețe și alții limba romana că pepsiglas apară de Covid

Domnule Orban, in data de 6 decembrie cetățenii Români din regiunea geografica Moldova o sa va arate drumul spre mocirla , acolo va este locul.

Rușine să vă fie! Lipsa dumneavoastră de reacție arata cat sunteți de slab că om politic (om politic ..e doar o gluma) ,ipocrit și lipsit de viziune pentru cetățenii acestei țări .

Dumneavoastră unde locuiți ???