Catalin Silegeanu, candidat Pro Romania la Camera Deputatilor: „Suntem Pro România și avem soluții pentru a genera dezvoltare. Avem oamenii cu experiență. Avem puterea de duce proiectele la bun sfârșit și ambiția de a face din Botoșani un județ de care să fim mândri”

Fii Tu schimbarea de care avem nevoie.Privește în jurul tău ,Gândește , Analizează apoi Votează.

Au trecut 5 ani de la incidentul de la #Colectiv și nimeni nu a învățat nimic. Aceeași oameni își prelungesc la nesfârșit viață în aceleași funcții în care s-au învârtit timp de 30 de ani , fără a adduce o schimbare majoră sau memorabilă în România.În funcțiile cheie sunt oameni numiți politic , fără experiență , fără ambiție , și fără dorința de a face bine , ci doar să încaseze lunar banii stand degeaba.

În România vin tragedii , după tragedii , fără că nimeni să fie tras cu adevărat la răspundere. Alaltaseara au ars 10 oameni în sectile AȚI din Piatră Neamț.

În România mor oameni zilnic din cauza incompetenței și a `impotenței` actualei clase politice în a lua decizii și în a și le asumă. E timpul să punem GATA acelor indivizi  ce i-am votat atâta timp și nu au făcut nimic , nu au schimbat NIMIC , nu au construit nimic , doar au furat , distrus și au permis tinerilor valori să își caute un trăi mai bun în alte țări , din cauza faptului că România oferă prea puțîn sau câteodată NIMIC.

E timpul să nu mai credem nimic din PROMISIUNILE lor pentru că în spate nu au REALIZĂRI.

Ambiție. Experiență. Putere. Dorință de schimbare. Nouă clasă politică are nevoie de toate aceste calități, pentru a scoate Botoșaniul din starea în care vechii politicieni ne-au adus.

Iar Botoșaniul are nevoie de o nouă clasă politică. Are nevoie de politicieni noi. Nu mai putem acordă încredere celor care ne-au dezamăgit 30 de ani. Nu mai putem lăsă incompetența și blaturile politice să ne țînă în sărăcie.

Suntem Pro România și avem soluții pentru a genera dezvoltare. Avem oamenii cu experiență. Avem puterea de duce proiectele la bun sfârșit și ambiția de a face din Botoșani un județ de care să fim mândri.

Pe 6 Decembrie alege inteligent. Alege în interesul tău. Alege dezvoltarea, progresul și bunăstarea. Alege pentru ține. Alege Pro România!

de |2020-11-16T06:37:55+02:0016 noiembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment