Am constatat că s-a început de câteva zile intoxicarea cu știri, sondaje venite pe niște canale bizare, precum că ProRomania nu va atinge pragul electoral de 5%.

Astfel de știri promovate, mai ales în mediul online, fără prea multe date despre eșantioanele care fac credibile sondajele, arată că în spatele acestor știri stau de fapt niste frustrați și aroganți, manipulatori de cea mai joasa speță care doresc ca cetățenii să își îndrepte de fapt atenția spre partidele care au început să piardă electorat și care doresc doar sa ducă în eroare electoratul Pro Romania.

Am asistat la astfel de practici în preajma tuturor  alegerilor locale, parlamentare, prezidențiale, deci dragi botoșăneni, nu vă lăsați manipulați de toate aceste informații eronate.

Toate acestea ne arată de fapt, disperarea anumitor politicieni, care deși reprezintă partide puternice, încep să realizeze că nu prea mai au șanse să ajungă în Parlament și încearcă astfel  de tertipuri care din păcate pentru ei, încep să nu mai țină în rândul cetățenilor.

Stimați contracandidați, ani de zile ați dus o politică primitivă, de condiționare, de incultura, de contradicții, de contraziceri în societatea românească, provocând o scindare care a dus la o mulțime de indivizi împărțiți și dezbinați în loc de o națiune puternică, unită și bogată.

Ați reușit să distrugeți acel tot unitar pentru care au murit soldații români ca România să rămână unită și puternică , o țară ,un neam, o istorie!

Noi, cei de la Pro Romania, promitem că vom lupta împotriva tuturor celor care vor și lucrează să distrugă sufletul acestui popor, încercând parcă să ne vândă străinilor.

Dragi botoșăneni, PRO România este partid unit, cu un crez puternic, cu planuri și proiecte care vor face ca românii să aibă viață  normală într-un stat puternic unit și dezvoltat proeuropean, alături și împreună cu Victor Ponta!

Așa că îi sfătuim pe toți cei care încearcă să mai arunce cu minciuni și tot felul de pretexte pentru incompetenții și neamurile puse pe locuri eligibile în Parlamentul românilor și al României, sa vă rezolvați problemele voastre între voi și să nu mai aruncați tot felul de inovații lipsite sens politic .

Dacă nu vă  duce mintea și nu vă ajută talentul  să faceți politică,duceți-vă și cautați-vă de lucru și faceți și voi ceva cu viața voastră.

Pe data de 6 decembrie avem convingerea că mulți dintre români vor alege  Pro Romania, partidul care este alaturi de români, un partid fără interese obscure, fără limbaj dublu și fără  parveniți peste noapte și transformați în luptători pentru binele României și al românilor.

Nici un sondaj nu poate dicta soarta unui popor, nu poate înfrânge libertatea și democrația votului unui popor unit și puternic !

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților