Aceste alegeri au dovedit că scot cele mai penibile măsuri din candidații PSD Botoșani!

Lipsiți total de vocalistul trupei, Liviu Dragnea, candidații PSD au trecut la proiecte S.F. Cel mai comic roman pe care l-au lansat nou nouț pe piata se numește „Câți botoșăneni vor beneficia de măsurile din programul de guvernare PSD”:

  1. „80.000 de copii și toți nou născuți din Botoșani vor beneficia de programele guvernării PSD”

Întrebarea mea este următoarea pentru Domnul Budăi:

-Cand a mai făcut PSD, ceva pentru copii? De ce mințiți domnule Budăi? Nu veți dubla niciodată alocațiile, cum nu ați fost în stare cât ați stat că ministru al muncii, să faceți ceva concret cu diferența dintre pensiile botoșănenilor și a celorlalți pensionari din țară! Sa le aducem românilor aminte de reacțiile avute de Liviu Dragnea in Parlament când s-a pus problema măririi alocațiilor.

La fiecare campanie a PSD ului pentru alegeri, ați mințit în legătură cu infrastructura, cu alocațiile, cu pensiile, cu impozitele.

  1. „3.000 de copii vor beneficia de vouchere de 400 de euro la nașterea fiecărui copil pentru acoperirea cheltuielilor cu creșa și achiziția articolelor necesare „- dar de ce nu ați completat și cu condiția primirii de acestor vouchere ? pentru părinții care muncesc!!!

Întrebare: – De unde scoateți aceste date? De unde știți câți copii se vor naște ???cu părinți care muncesc !!!Și dacă se nasc gemeni ce faceți ? Dați care un voucher pentru fiecare copil in parte ?

  1. „Echipamente educationale digitalizate pentru 45.000 de elevi” – Domnule Budăi , daca nu ar fi de plâns ar fi de râs. Parcă militați pentru deschiderea școlilor .Acum ce faceți ?vreți să vedeți elevii cățărați prin copaci cu tabletele in mâini după semnal ?

Înțeleg că trebuie să vă faceți norma din disperare pentru ocuparea postului de deputat ….fara chiar așa, sa vă pierdeți simțul rațiunii și a logicii ???

  1. Vouchere între 1000 și 1500 lei pentru „before” și „after-school”pentru 5.000 de familii monoparentale

-După ce formulă matematică veți acorda aceste vouchere???Unde se vor putea folosi aceste vouchere și pentru ce mai exact?

 

  1. „35.000 de botoșăneni cu venitul minim nu vor beneficia de impozit zero pe venitul salarial și creșterea anuală a venitului”

-Cea mai mare prostie …cum sa nu impozitezi venitul, asta înseamnă că cel care muncește și datorită pregătirii profesionale și care este platit pentru ceea ce face cu un salariu foarte mare să îi fie impozitat venitul că sa acopere neimpozarea celui care are un venit minim pentru că nu are, poate, nicio competenta profesională.

Deci ,în continuare PSD pedepsește cel care muncește și încurajează practici, nu tocmai corecte, prin care să se mențină un nivel mediocru de salarizare pe principiul nu se impozitează, deci ramai cu bani mai multi, dar când o să vină timpul pensionarii și o să ai cea mai mică pensie din țară, un deputat ca Budăi, îți va răspunde persiflat că atât ai muncit cu salariul minim și atât ai cotizat…atât ai pensie!!!

Dragi botoșăneni, acești oameni nu au nicio logică și nici cultură financiară pentru a trece clasa 1 când vin cu astfel de măsuri.

  1. „20 000 de angajați cu salariu brut de 8.000 lei ..impozit redus cu 85%”.

-Deci, domnul Budăi care se vrea deputat ia pierderea unei firme și o înregistrează ca profit in datele contabile. Asta înseamnă falimentarea bugetului de stat. Romania este o țară care importă și nu exportă astfel încât PIB -ul ei să susțină astfel de măsuri penibile fără măsură și logică financiară elementară..

  1. „6.300 de dascăli vor primi creșteri salariale”- Aici e cea mai mare ipocrizie, niciodată nu va interesat PSD de educația României.
  2. „90.000 de pensionari vor avea punctul.de pensie majorat la 1.775 lei care va creste gradual”

– Domnule Budăi și echipa PSD Botoșani , pensionarii botoșăneni au cele mai mici pensii din tara, pentru că ați avut grijă personal ca acest fapt sa rămână o palmă dată peste obrazul omului care a muncit o viata-ntreagă atât în agricultură cat și la privat cu salariu minim . Condiție de sărăcie cruntă pe care ați impus-o împreună cu stăpânii Dragnea și Federovici cat timp ați fost la București și ați șters praful de pe pantofii stăpânului Dragnea .

Nu mai mințiți !!!….ne-am saturat de aberații și de persiflarea pensionarilor botoșăneni. Din cauza jocurilor voastre murdare, botoșănenii nu vor avea niciodată pensia pe care o atribuiți punctului de pensie. Nu contează vechimea în muncă pe cât contează contribuția, adică cu cât salariul a fost mai mare cu atât contribuția a fost mai mare și automat și pensia este mai mare . Cei mai mulți botoșăneni, daca ați avea curajul să citiți cupoanele de pensie, nu au 1 punct pensie că să aibă 1.775 lei pe lună.

Rușine să vă fie și vă crape obrazul că nu aveți deloc bun simt și continuați să mințiți cetățenii. Îi plimbați cu un băț la capătul căruia ați legat promisiuni și minciuni, doar că să vă voteze.

  1. „35.000 de fermieri vor primiti subvenții de 420 euro/hectar”

-Fermierii nu cultiva roșii,ceapa,morcov pe hectare .

Să fim foarte bine înțeleși ,aceste subvenții vin de la U.E și nu din buzunarul PSD -ului . In loc să amăgiți fermierii /agricultorii mai bine opriți importul de produse agricole care sunt cu chimicale și ați crea cadrul legislativ corect că produsele românești să poată ajunge pe masa tuturor românilor fara sa ii împovărați pe agricultori cu o birocrație stufoasă și greoaie , că ajung saracii să arunce produsele muncite cu atâta drag la gunoi și cei 400 de euro nu o sa ii vadă-n veci!

Sunteți pe arătură din ce in ce mai tare ..E grav ,foarte grav !!!

  1. „5.000 de firme botoșănene care să primească granturi de sute de mii de euro pentru produse românești”

As vrea să râd …aici se pot califica și agricultorii români ..că doar pământul nu dă roade străine :)) Lor nu le dați granturi nerambursabile pentru productie, să se poată și ei dezvolta, să aibă instalații de irigații, tehnologie pentru procesarea alimentelor ,desfacerea lor ???

Care sunt firmele Românești din Botoșani …alea 5000???

Oameni buni, nu am citit aberații mai mari și mai imposibil de implementat niciodată în viața mea. Dar acest lucru s-a întâmplat mulțumită exagerărilor celor din PSD, mă repet domnul Budăi Marius, fost ministru al Muncii, cred că și-a greșit foarte tare cariera .Una de scriitor S.F i s-ar potrivi foarte bine.

Avem un decalog de măsuri aberante și mincinoase .Aceste măsuri nu pot fi implementate în Botoșani, in mod expres cum ține sa ne arate toată echipa PSD care candidează pentru Senat și Camera Deputaților !!! Aceste măsuri cu cifre urmare doar de zerouri sunt populiste și nu au legătură cu realitatea legislativă a României . Primesc toți românii sau niciunul .

Pe 6 decembrie faceți diferența dintre mizeria populistă promisă de PSD pentru salvarea Botosaniului de către niște dinozauri flămânzi și echipa ProRomania care vă arată cum mint acești oameni care au fost în sistem ani de zile și care nu au făcut decât să își sporească lor averile in conturi fara sa le pese cu adevărat de voi ,de cetățenii acestei țări.

ProRomania lupta pentru îndreptarea raul făcut de PSD și PNL .

Luptam pentru un oraș civilizat , dezvoltat, european alaturi de voi, cetățenii județului Botoșani!

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților