Cele mai dificile alegeri pe care le-a avut până acum țara noastră  sunt cele de pe 6 decembrie, când vom alege deputații și senatorii, care ne vor reprezenta în Parlamentul României pentru următorii patru ani de zile.

Mă refer atât la situația creată de pandemia cu Covid-19, în care totul trebuie să fie organizat cu maximă protecție de siguranță pentru cetățeni, dar și la faptul că acum putem decide soarta României. Dacă o lăsăm în continuare pe mâna marilor partide, care au guvernat timp de 30 de ani țara și vedem cu toții rezultatele, sau mizăm de data aceasta pe o alternativă,  pe un partid mai mic, dar care este pentru oameni și pentru România.

Vă îndemn, dragi botoșăneni, să mergeți la vot pe 6 decembrie și să votați PRO România, partidul cu candidații cei mai hotărâți și determinați pentru a pune umărul cu adevarat, la proiectele pentru dezvoltarea județului Botoșani și ridicarea nivelului de trai al cetățenilor.

Ne-am săturat de minciunile PSD-iste și Guvernele PNL-iste! E timpul ca ei sa plece acasă, oferiți-ne șansa să producem o schimbare. Suntem oameni cu soluții, oameni cu idei și experiență. Împreuna vom reuși, împreună pentru Botoșani și interes numai pentru botoșăneni.

Oameni dragi, șansa pentru o schimbare e acum! Să votăm pentru bunici, părinți, copii și viitor. Să votam pentru noi. Haideți, împreună să fim schimbarea pe care ne-o dorim pentru județul nostru, pentru țara noastră.

Eu iubesc Botoșaniul și botoșănenii, dacă și tu simți asta, votează și fii parte din echipa care va aduce o schimbare. Fii tu, cel care decide!

Așadar, este un moment important pentru noi,  ziua de 6 decembrie și vă îndemn să votați:

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România,  pentru Senat

Votați Mihaela Huncă, candidatul PRO România, pentru Camera Deputaților

Votați Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România, pentru Camera Deputaților