Cătălin Rotundu, fostul primar  al comunei Dângeni și fostul secretar general al Organizației județene PNL Botoșani a hotărât să se retragă din politică și să se apuce de afaceri în domeniul FASHION. Fostul politician botoșănean s-a asociat cu renumitul designer de pantofi de lux Ștefan Burdea și va deschide la începutul anului viitor o secție de producție la Botoșani și trei magazine în Botoșani, Iași și Suceava.

Am decis să nu mai fac politică și să mă apuc de ceva mai serios: fashion.  Oficial mă voi retrage din politică la începutul anului viitor. Deocamdată nu mai vreau să fac politică. Împreună cu asociatul meu Ștefan Burdea, am reușit zilele acestea să amenajăm secția de producție din Botoșani, să montăm utilajele și acum suntem în căutare de salariați. Deocamdată ne trebuie zece angajați, dar ne dorim cu timpul să ne extindem. Suntem în negocieri să închiriem și spații pentru a deschide magazine de desfacere în Botoșani, Iași și Suceava. Probabil că primele  magazine vor fi inaugurate după Anul Nou, pe 3 sau 4 ianuarie 2021. În cel puțin un an, ne dorim să ne extindem cu magazinele în Republica Moldova și Ucraina, în cel mult un an de zile să avem magazine în Chișinău, Kiev și Cernăuți”,  ne-a declarat Cătălin Rotundu.

Pentru cei care nu știu, Ștefan Burdea este unul din cei mai renumiți designeri de încălțăminte de lux din Europa. Totodată el are un atelier în București unde produce doar încălțăminte la comandă. Modelele sale exclusiviste sunt confecționate manual din piele de crocodil, struț, pisică de mare, cangur, șarpe, sau rechin și pot ajunge și până la 10.000 de euro perechea. Desigur că atelierul din Botoșani va produce și modele accesibile la preț, pentru toate buzunarele.

” Da, este adevărat sunt asociat cu Cătălin Rotundu și ne dorim împreună să deschidem o secție de producție și mai multe magazine în țară și în fostul spațiu sovietic. Avem peste 30 de modele pregătite să le producem la Botoșani.  Prețurile vor fi accesibile și vor începe de la 100 de euro pentru o pereche de pantofi de lux.  Modelele vor fi deosebite și garantez că vor fi de cea mai bună calitate. „ a spus designer-ul  Ștefan Burdea (foto).

Inedit este că sediul firmei nou înființate de cei doi asociați, SC Burdea’Ro Faschion Production SRL,  este în comuna Dângeni, localitatea unde Cătălin Rotundu a fost timp de două mandate primar.