Prin prelungirea stării de alertă, ni s-a impus o nouă restrictie, aceea de a fi în case înainte de ora 22.00, în loc de ora 23.00,  cât era până acum. Unii ar zice, ce mai contează o oră în minus sau în plus? depinde cum privești lucrurile, însă prin astfel de măsuri, îți sunt îngrădite practic niște drepturi.

Ideal ar fi ca cei care guvernează România să gândească și să acționeze și eficient  pentru combaterea și stoparea acestui nenorocit de virus, care ne-a dat viețile peste cap de un an de zile. Consider că prin interzicerea de a mai circula după ora 22.00  este o  măsură nefondată și total ineficientă în lupta cu Coronavirus. Ca și cum  acest virus  iese la plimbare pe străzi, odată ce se face ora 22.00, total eronat.

Ideea este că nu se interzice doar dreptul de a circula pe drumurile publice dar sunt închise și toate unitățile de alimentație publică,  fiind practic teleportat inconștient în perioada comunistă, atunci când totul era închis după o anumită oră și nu aveai voie să mai circuli pe stradă. Oare spre acele timpuri se încearcă de către guvernanți, să ne direcționeze și pe noi, prin aceste măsuri   aparent împotriva Coronavirusului?

Dar ce ne facem cu acei oameni care sunt plecați în delegație, oameni care muncesc și în afara orașului de domiciliu, unde sunt în afara stării de confort de acasă și nu își pot găti ceva de mâncare seara după o zi întreagă de muncă? Sau așa de departe nu s-a gândit nimeni, că doar în România nimeni nu mai lucrează, că totul e blocat și niciun business nu se mai dezvoltă decât pe raza lui locală? Dezamăgitor, atât pentru mine personal, cât și pentru oamenii care muncesc alături de mine, în proiecte obținute  după o muncă asiduă și care nu îmi aduc doar mie beneficii financiare, cât și sistemului financiar  de stat prin toate taxele pe care le plătesc eu în calitate de antreprenor.

Din păcate, nimic nu ne mai miră în România, la noi măsurile din timpul pandemiei  se iau total opuse cu cele din țările dezvoltate, că na…noi suntem mai cu moț și noi ne pricepem la toate, că doar suntem români.